| Reigns a întrebat:

Este normal sa imi intarzie ciclul vreo 2 sau poate chiar 3 saptamani? Mie ciclul imi vine aproape 1 data la 2 luni. Mentionez ca mi-a intarziat asa cam de vreo 3 ori, dar nu mi s-a parut important. Ar trebui sa ma ingrijorez? :-s Dau funda :O3 ( P. S. : fara misto )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madenstein a răspuns:

E normal. La varsta ta (am citit prin intrebarile postate de tine si cred ca ai 13 ani) e normal sa il ai neregulat, e normal sa te doara sanii sau spatele. Nu te ingrijora. Ti se va regla. De obicei la 4 ani de la prima menstruatie, dar asta nu sigur. Ajungi pe la 18-20 de ani si nu e reglat, te duci la doctor si iti da pastilute.

4 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Asa cum ti s-a mai spus, la varsta ta este normal, nu ai de ce sa iti faci griji.

| ICanSeeAll a răspuns:

Daca esti la inceput nu e nici o problema.Si eu patesc asa.

| Reigns explică:

Multumesc la toti happy, @Madenstein da am 13 ani si 7 lunihee hee si @Liquify prima mentruatie mi-a venit la 11 ani si 2 luni happy

| Liquify a răspuns:

Si eu am patit la fel. Dupa aproximativ 3 ani de la prima menstruatie a inceput sa imi vina cat de cat regulat[adica o data la aproximativ 4-5 saptamani]. Deocamdata nu ai motive de ingrijorare. Sunt putine femeiile care au ciclul in jurul aceleiasi dati in fiecare luna.