| rubennatea a întrebat:

Este normal să mă doară piciorul în ghips că îl am de 5 zile și ghipsul nu e chiar așa stabil dacă îl mut în altă poziție piciorul ma doare bă chiar și îmi pocăne câteodată... e fracturat la gleznă lateral talus drept, minima decolare. Nu a tras osul la pus direct așa în ghips și la pous și un pic îndoit mai spre stânga și eu îl am în am piciorul în ghips pe dreapta și nu l-a pus la 90° l-a pus la 135° cam așa.
E normal sau nu sa te și doară și să îl poziționeze așa?
L-am fracturat că am călcat strâmb la baschet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu-ti aseza greutatea pe acel picior!
Foloseste carja (sau macar baston cu suport de brat) pana ce se va lua ghipsul!
Daca durerea este foarte puternica sau chiar insuportabila, atunci mergi inapoi la medicul ortoped, fiindca e posibil ca osul s-a deplasat si sa nu se sudeze aiurea!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi inapoi la medicul care ti la pus in ghips el trebuie sa vada ce este acolo

| Antopuff a răspuns:

Durerea în fractura e normala, ce nu e normal e ca ti se misca ghipsul si asta ar trebui rezolvata pentru ca fractura ti s-ar putea vindeca intr-o poziție proasta.

| rubennatea explică:

Și ma doare mai ales când l-am ținut piciorul sus apoi îl pun jos dar nu ma las pe el ma doare tare dar și invers la fel.