| S3c0ndSh0t a întrebat:

Este normal sa ma enervez atunci cand cineva zice lucruri urate despre mama? Desi sunt o fire foarte calma cand aud ca zice cineva de mama explodez si iau acea persoana la bataie desi nu sunt bataus. Pur si simplu nu ma pot controla. Vreo idee?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe cât ești de calm pe atât devii și agresiv.
Stăpânește-ți stările violente prin autocontrol.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

E normal pentru ca de mama nimeni nu are voie sa vorbeasca (in plan jignitor), si se pot aplica alte metode in afara de bataie care ii ating la suflet pe dusmani.

| Ezyo a răspuns:

Conteaza mult cine zice, si cu cat le dai de inteles ca asta te supara, cu atat mai mult profita de situatie.Incearca sa nu-i bagi in seama.

| GEORGE a răspuns:

Cum sa te controlezi ma? esti nebun daca vrei sa te controlez in acela cazuri. la un fost coleg de generala i-am spart capul din cauza ca s-a luat de mama.

| Brittanie a răspuns:

Ia-ti un elastic stramt pe mana si cand vrei sa te bati sau sa injuri iti tragi elasticul.Si nu-i mai baga in seama pe cei care spun lucruri urate.

| isauranick a răspuns:

Hmm Salut in primul randhappy pai mie una mi se pare un lucru ok sa te enervezi pentru ca doresti sa fie respectata asa cum o faci u si oricum nu e un lucru foarte ok ceea ce fac altii vis-a-vis de alte mamicioh go on dar incerca sa te gandesti putin inainte sa faci un pas care te-ar putea costa toata viatahappy crede-ma stiu ce zic eu am luat un copil in liceu si i-am dat o palma si era sa vina cu tampla de o teava noroc k l-a prins un coleghappy era foarte usor m-am mirat si eu asa ca ai mare grija ce faci cum faci si cand faci! sper ca te-am putut ajuta! sa ai o zi cat mai bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,spun si ei din gura ca sunt prosti si atat ii duce mintea.cand te enervezi le dai satisfactie.dar e o diferenta intre a zice din gura si a sari la bataie.adica,am zis o vorba, nu am dat cu parul.

| vladut7373 a răspuns:

Sall este foare normal sa te enervezi deoarece unii nervi defin necontrolabili mai ales cand vine vb de mama ta nu?