Bună.
Pe cât ești de calm pe atât devii și agresiv.
Stăpânește-ți stările violente prin autocontrol.
Pa, pa.
E normal pentru ca de mama nimeni nu are voie sa vorbeasca (in plan jignitor), si se pot aplica alte metode in afara de bataie care ii ating la suflet pe dusmani.
Conteaza mult cine zice, si cu cat le dai de inteles ca asta te supara, cu atat mai mult profita de situatie.Incearca sa nu-i bagi in seama.
Cum sa te controlezi ma? esti nebun daca vrei sa te controlez in acela cazuri. la un fost coleg de generala i-am spart capul din cauza ca s-a luat de mama.
Ia-ti un elastic stramt pe mana si cand vrei sa te bati sau sa injuri iti tragi elasticul.Si nu-i mai baga in seama pe cei care spun lucruri urate.
Hmm Salut in primul rand pai mie una mi se pare un lucru ok sa te enervezi pentru ca doresti sa fie respectata asa cum o faci u si oricum nu e un lucru foarte ok ceea ce fac altii vis-a-vis de alte mamici dar incerca sa te gandesti putin inainte sa faci un pas care te-ar putea costa toata viata crede-ma stiu ce zic eu am luat un copil in liceu si i-am dat o palma si era sa vina cu tampla de o teava noroc k l-a prins un coleg era foarte usor m-am mirat si eu asa ca ai mare grija ce faci cum faci si cand faci! sper ca te-am putut ajuta! sa ai o zi cat mai buna
Sall este foare normal sa te enervezi deoarece unii nervi defin necontrolabili mai ales cand vine vb de mama ta nu?