Chiar daca faci atat de mult sport si simti ca inca ai energie, ar fi cazul sa o lasi mai moale cu atata sport. Nu de alta, dar intr-o zi o sa cazi lat si n-o sa mai apuci sa stii de ce ai cazut.
Cred ca exagerezi un pic da este normal ce ti se pare atit de anormal mai ales daca esti la o varsta destul de frageda! Trebuia sa spui si cati ani ai! este normal da!
E nascut in 1998 cred, deci 13-14 ani
Mai bine ai intreba in alta categorie. Nu vad de ce te deranjeaza ca nu obosesti. Daca faci sport, corpul tau secreta endorfine si poti avea mai multa energie dupa ce faci sport, daca il faci regulat.
Baga doua degete`n priza, e test pentru` a vedea daca esti om. Sa ne spui rezultatul!
M'a amuzat copios raspunsul tau. Este foarte util. Nu inteleg ce anume te'a deranjat.
Chestia e ca nu il fac regulat joc fotbal, inot pana ma plictisesc, nu pana obosesc.
Cand eram si eu de varsta ta inotam pana ma plictiseam fara sa obosesc. Dup-aia m-am apucat de fumat si acum abia mai fac jumatate de bazin fara sa cred ca o sa mor. Asa ca... bucura-te de tinerete si continua sa faci sport! Bafta multa!
Am 13 ani si daca o las mai moale eu ce fac toata ziua? Dupa 10 ture de stadion deala mare ti se pare normal sa mai ai energie incat sa plec de la stadion direct la inot si si akol sa inot vreo 2 ore>?
Asta`i vrajeala curata.
Andreeaioan115 întreabă: