Nu este de loc normal, du-te la oftalmolog la o inspectatie, sigur iti v-a da ceva tratamente.
Da și nu, poate fi vorba de dioptrii diferite la ochi, trebuie un consult de specialitate nu e normal să vezi în ceață!
Da e normal in cazul in care esti obosit se mai intampla, dar daca acest lucru se intampla des du-te la un oftalmolog s-ar putea sa nu fie de la oboseala
Dintotdeauna am vazut in ceata cu ochiul stang, dar am crezut ca asa trebuie....nu am dat niciodata importanta pana astazi cand m-am contrazis cu niste colegi care imi spuneau ca ei vad bine, chiar puteau si sa citeasca...
Atunci consulta imediat un medic oftalmolog
Am avut si eu aceeasi problema dupa ce mi-au intrat niste microbi, am fost la medic dar el a zis ca o sa-mi treaca, peste vreo 3 zile chiar mi-a trecut, daca tine mai mult e posibil sa fie o problema mai serioasa!
Dar la mine nu au intrat microbi... ci dintotdeauna am vazut in ceata cu ochiul stang...
Cred ca ai o problema, eu niciodata nu am vazut cu ochiul sting in ceata. Ochii trebuie sa fie ambii la fel.Ar fi bine asa mergi la medic.
Sincer asa patesc si eu...cu ochiul stang.Si prietena mea vede in ceata cu ochiul drept...Iti recomand sa iti faci un control de rutina la un oftalmolog, ceea ce o sa fac si eu cat de curand
Mereu ai vazut in ceata ...sau doar in unele momente?
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: