Nu este normală, mergi sa faci o ecografie mamară la sîn si una vaginală s-ar putea sa fie chist pe ovar de aceea menstruatia nu ti a venit 3 luni, multa sanatate.
Ana nu este frumos cum i ai raspuns, el are dreptate nu trebuie sa reactionezi asa si daca mergi periodic la controale la medici atunci șansele sa nu fie ceva grav scad deoarece tratezi din faze incipiente problemele, dar daca nu mergi la medic si te tratezi de pe internet va fi mai dificil pentru medic sa i ti gaseasca un tratament adecvat daca problemele de sanatate vor evolua spre un stadiu negativ.
Nu este normal! Mergi la endocrinolog sau ginecolog pentru dereglarea hormonala si totodata pentre analize complexe hormonale, pentru ca poti avea la san: nodul, chist sau tumoare.
Nu e normal nici pe departe, si mai anormal e ca pana acum ai stat si ai rabdat in loc sa te duci la doctor
la femei, orice chestie relativ la sistemul reproductiv, ORICE CHESTIE este foarte periculoasa
si ca sa te sperii, femeile fac mult mai usor o infectie urinara, mult mai usor cancer ovarian sau mamar
MERGI LA DOCTOR!
Vreau sa te sperii pentru binele tau
dar, sincer, what goes around comes around, d'aia nu mai ploua ca tie nu iti pasa de tine
pisacioasa mica
Oooooooooo, moama ce ma doare, uuuuuuuuuuu
se pare ca nu ai minim de bun simt nu numai cand e vorba de sanatatea personala, vezi ca daca te enervezi prea tare, faci implozie
nevricoasa mica
Wow, iti saruti mama cu gura aia?
am vazut wc-uri publice mai curate ca limbajul tau!
pe vremuri se spunea ca "injuri ca un birjar", de birjar femei nu am auzit, dar... tu te califici!
Nu te-a judecat nimeni draga, ti-am spus DOAR ce ar putea fi
insa, da, dupa aia te-am judecat ca nu te duci la doctor, dar numai ca nu te duci la doctor, iar asta se face numai din cauze de lene si comoditate, iar asta merita "judecata", totusi aici e un forum, nu o sa vina nimeni la tine acasa sa te apuce de o aripa si sa te tarasca la doctor, oricat de judecata te-ai simtii
oricum vad ca te ataci la modul personal de parca ai fi nevasta-mea
daca ai fi nevasta-mea te-as lasa sa ma otravesti si as zice merci ca nu a trebuit sa ma sinucid
sictiroasa mica
Nu este normal.Ciclul atat de dereglat indica o dereglare hormonala severa.
Ar trebui sa mergi cat de curand la un control endocrinologic.Medicul iti va indica si ce analize sa faci. Dupa ce ai rezultatele si te lamuresti cu endocrinologul in privinta lor, mergi neaparat si la o consultatie ginecologica.Prin ecografie ar trebui confirmate sau infirmate si alte afectiuni asociate cu dereglarile hormonale.
In locul tau, mi-as face o programare chiar maine.
Numai bine!