Orice exces de alimente dauneaza. Daca ai fi baut un litru pe zi, da, ar fi fost prea mult, dar un pahar de lapte nu are ce rau sa iti faca. Eu am auzit ca dulciurile si carnea consumate excesiv duc la cancer. In ziua de astazi sunt foarte multe boli cauzate de alimentatie nesanatoasa (chiar si legumele si fructele sunt stropite), sa nu zic de mancarea de tip fast-food, apoi stresul, prea putine ore de somn, poate un serviciu prea solicitant...
Aberatie e cand incerci sa impui asa ceva altora. Mai ales ca si regim permanent. Cel mai important e sa nu faci abuzuri de nici un fel si mai ales sa fii calm/relaxat psihic. Stai calm ca si laptele si carnea sunt ok, mai ales daca le combini cu ce trebuie. De exemplu la laptele ala merge sa ii bagi niste cereale (nu, nu de alea cu zahar si alte prostii, logic), iar cand maninci carne mai pui si niste legume pe linga ea. P.S. Nu sunt sustinator fervent al meniului omnivor, asa ca am stat si eu sa ma documentez si sa experimentez pe mine diverse. Ai surse de proteine vegetale destule, cum ar fi ciupercile, mazarea, diverse nuci. TOTUSI, problemele vor fi din alte zone, nu de la proteine. De exemplu colagenul, vitaminele A, D3, B12, creatina, carnitina, si altele.
Important sa consumi echilibrat din toate.
Daca stomacul tau agreează laptele, foarte bine, bea, ca este sursa de calciu.
Cancerul nu are legatura cu alimentația.Cum mai spune cineva si eu cred ca este un raspuns la stres.
Ideal sa se incerci sa gasesti liniste si echilibru chiar si atunci cand treci prin momente groaznice.
Nimeni nu traieste 1000 de ani, hai sa fim seriosi.
Sa dea sfaturi din astea unul care are 300 de ani si este activ.
Restul sunt baliverne.
Fiecare trebuie sa isi gaseasca alimentele cu care se simte bine, caci fiecare organism raspunde in felul sau, depinde de nevoi.
Multa sanatate,
Orice consumam din magazine au un anumit grad de ingrediente cancerigene. Important e sa ai o alimentatie variata in general. In plus, cancerul se dezvolta in aproape toate cazurile, pe baza de suparari, stres si sedentarism. Asta e de fapt factorul declansator la cancer. Sunt oameni in lumea asta care fumeaza de 40-50 de ani si nu au nafura de cancer in ei. Multi oameni mananca foarte nesanatos si sunt supraponderali, altii chiar obezi si nu au nimic. Daca vrei sa ai o viata lipsita de boli in general, e de preferat sa duci o viata cat mai lipsita de griji cu putinta.
Eu beau lapte de când ma știu și n-am nici pe dracu) și laptele este cel mai bun și sănătos pentru sistemul imunitar și structura oaselor noastre are numai benefici sănătoase laptele chiar astăzi o să-mi iau să bea, n-am mai baut lapte de ceva timp...
Veganismul cui îi place frunzele, platanele, catus...O nebunie! cu Veganismul.
Eu sunt cu porcul frate, mușc din Porc și viu))
Rămâi la carne frate lasăi cu, plantele lor.
Ajunge o problemă într-adevăr, când abuzezi de carne și mănânci anapoda, te faci cât ușa, obezitate,... Da dacă mănânci și bei normal și cu măsură nu pățești nimic.
"Eu sunt cu porcul frate, mușc din Porc și viu"
Se spune ca suntem ceea ce mâncăm"
Mergi la musulmanii tăi! Că ăia mănâca cămile! Ăla este păcat!
Și dacă îi vezi în ce hal mănâncă cămile alea! Plângi! îți spun eu că Plângi! Nai sa reziști sa vezi în ce hal tratează rasa de musulmanii animalele! își bat joc de ele.
Lasă să fiu eu porcul fi tu sfânta
Nu-ți mai spun de africanii și depozitele din Himalaya care se țin câini în hangare si depozite ascunse și îi mănâncă și vinde! Și ăia tot musulmanii! Sau făcut sute de documentare, reale și Adevărate cum iau prins ca mâncau și vindeau Africanii câinii, și toți erau rasă musulmană!
Homo sapiens este omnivor! Asa suntem de minim 300000 de ani. Avem nevoie de carene, lapte, ouă si legume si fructe. Mongolii in perioada medievala erau mai inalti si mai dezvoltati fizic decat europenii, tocamai pentru ca ei consumau carne si lapte in mod regulat fata de europenii medievali.
Nici vorbă,din contra laptele e foarte sanatos, deoarece e o sursa buna de calciu, și printre puținele alimente cu vitamina D, atat de necesara, mai ales iarna când soarele nu mai strălucește pe cer, am auzit și eu că laptele are creste riscul să faci cancer colorectal, dar asta ar însemna să consumi cantități uriașe de lapte zilnic, deci consumat moderat nu are ce rău să îți facă laptele, acum iarna poți bea aproape zilnic lapte
Calciu din lapte, cred ca glumesti.
Mai informeaza-te.
Daca laptele are atat de mult calciu si este atat de benefic pentru oasele noastre, de ce incidenta osteoporozei este cea mai frecventa... fix in tarile in care consumul de lapte si lactate este cel mai ridicat?!
Stai tu linistit ca osteoporoza nu e data de la lapte.
Este datorita lipsei de calciu, deficientei, fiindca oameni nu mai mananca sanatos.
Eu de cand m-am nascut consum lactate, si am oase puternice, o densitate oasoasa mare, si am dovezi in privinta asta.