| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Este o colega in clasa care pana acum o saptmana era plina de viata, insa acum e trista, se simte rau si vrea liniste. Am intrebat-o daca e bine si mi-a spus ca da, dar nu e asa straight face mi-a spus totusi ca ii vine ameteala. Mi-a devenit o prietena buna si imi fac griji pentru ea. I-au mai spus si altii ca e palida etc, dar ma gandesc ca poate fi vorba si de perioada aceea a lunii. Oricum vreau sa o ajut despre orice ar fi vorba, voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Pai daca ea nu vrea sa zica nimic, tu ca un barbat adevarat ar trebuie sa mergi cu ea la medic, sau sa anunti pe cineva din familia ei.Nu e de gluma,viata atarna de un fir de ata, nu ne jucam. Noi nu avem de unde sa stim ce are, decat un medic, o persoana adulta.

Mult succes, numai bine!

| sabin89 a răspuns (pentru ancaval):

Pai ca sa mearga cu ea la medic, ar trebui mai intai ca ea sa fie de acord sa mearga cu el. Chiar crezi ca ar accepta sa o duca la medic un pusti de varsta ei? Iar ca sa anunte familia, care crezi ca ar fi rostul? Chiar crezi ca familia ei nu o vad, nu stiu cum arata?

| ancaval a răspuns (pentru sabin89):

Pai atunci e vina parintilor, daca nu isi fac datoria.Eu daca mi-as vedea copilu rau l-as duce la medic, nu as sta sa ma uit la el. Oricum noi nu o cunoastem pe fata, nu avem de unde sti ce are ea, nu? zic bine? Alta solutie, zi tu? Nu mai bine s-ar duce la doctor? Altceva ce sa-i facem noi?

| sabin89 a răspuns (pentru ancaval):

Solutia ar fi sa desconsideram pur si simplu intrebarea. E pusa aiurea. Parintii se ocupa de asa ceva, nu un coleg de clasa.

| ancaval a răspuns (pentru sabin89):

Atunci am inteles. Eu uite, ca incercam sa ii dau un sfat baiatului, incercam sa il ajut.In concluzie,poate l-am ajutat,poate nu l-am ajutat, asta depinde de ce crede el. Daca e o intrebare aiurea, atunci nu l-am ajutat, daca e adevarata, poate ca l-am ajutat.

Numai bine!

| Th3AbSinTh3 explică (pentru sabin89):

Intrebarea nu e pusa aiurea! ea e de la tara si cum puteau fi vazuta de parinti daca ea sta in chirie?!

| Th3AbSinTh3 explică (pentru ancaval):

Mersi, tu chiar ai vrut sa ma ajuti. o sa mai stau de vorba cu ea, mai serios acum

| ancaval a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Nu ai de ce, bafta si nu o lasa singura.

Numai bine, colegu!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-o la medic, intreab-o daca e intr-o problema de iubire, poate are ceva virus, fa ceva cu ea

| vlad89c a răspuns:

Ai uitat sa ne spui cam ce varsta are. daca are 18 ani pot fi simpomele de la ceva, daca are 11 pot fi simpomele de la altceva,, mai dane detalii te rog.

| masia a răspuns:

Poate e insarcinata...

| 11Anda11loly11lol a răspuns:

Pai cum ai spus tu, poate este in acea perioada a luni...Sau poate doar nu se simte bine in ultima vreme sau au aparut ceva probleme in familie.Ar fi mai bine sa apelezi la un doctor. SUCCES!