Nu mai poți face nici un fel de reclamație, acum, după ce au trecut atâtea zile! Iartă-mi comparația, dar e ca și când ai reclama după mai bine de o săptămână că cineva te-a violat! Nu te-ar crede nici un judecător!
De ce? Pentru că nu mai există probe medico-legale!
Dacă vroiai să faci reclamație trebuia să o faci la ieșirea din cabinet, afară sunai la 112, cereai să vină poliția și un echipaj medical pentru că îți este rău! Da, atunci, plângerea avea greutate, era veridică! Luai un certificat medico-legal, erai consultată la UPU.
Acum cine te mai crede? Ai primit o simplă rețetă. Nu ai primit chitanță, nu ai primit o scrisoare medicală, deci oficial, ai primit doar un consult!
De soc/stres post-traumatic ai auzit? Cum sa nu poti face nici o reclamatie dupa mai multe zile?
Pentru că legal nu mai există probe fizice! Pentru că chiar domnișoară a scris că nu are decât o rețetă! Deci nici un înscris despre vreun tratament! Pentru că am trecut prin un caz de malpraxis și știu ce trebuie să faci! Atunci, cum am spus, când a ieșit din cabinetul medical, trebuie să sune la 112, acum degeaba!
Să se ducă să vorbească, dar nu va rezolva mare lucru!
Eventual, poate i se va face un control să vadă dacă are autorizațiile!
Ce probe fizice breh? E cuvintul ei contra aluia! Adica daca eu arat p*&a unui copil in scara blocului dar nu ii fac nimic e ok, pentru ca nu exista probe fizice (nu luam in calcul varianta unei camere de supraveghere)?
Ești paralel, iertare!
Cuvântul nu se pune la dosar!
Ci doar probele!
Altfel mulți ar face închisoare!
Aici nu e vorba de inchisoare, dar o amenda sanatoasa si ridicarea licentei i-ar prinde bine. Daca discutam de dovezi, poate sa vorbeasca cu o prietena sau sa se duca ea din nou peste ceva vreme si sa inregistreze tot. Na, bun asa, sau ii trebuie aparat omologat pentru inregistrare si acordul prealabil al aluia inregistrat?
No comments! Sunteți paralel!
Fă o plângere la Colegiul medicilor.
Deși nu cred să scotă corb la corb ochii...
Toti cei din oras merg la el si se spune ca e foarte bun.
Trebuia sa-i pui intrebari, nu sa te lasi ghidata ca o oita. Ai stat de buna voie, nu stiu cum sa-ti zic
Cand sa ii pun intrebari daca se misca si vorbea foarte repede?
Tu nu ai citit?
Nu a cerut consimtamantul aplicarii tratamentului!
Era de datoria lui sa explice dinainte, sa intrebe DACA DORESC SAU NU!
Poate daca ti s-ar fi intampla si tie ai fi empatizat mai bine. Dar nu doresc nimanui.
Te smuceai si tot nu il lasa-i sa faca ceva de capul lui .
As vrea sa empatizez, dar nu te-a legat de scaun din cate am citit.
O prietena face un tratament pentru acnee o data la nu stiu cat timp si are vreo 2 zile fata rosie dupa. Adica e normal :/
Te duci la politie si povestesti tot. O fi si asta unul de ala cu 8 clase cautat prin nu stiu ce tara si a venit la noi.
Nu, avea 60 si ceva de ani medicul.
Sper ca nu ai si platit dupa. Oricum, la intrebarea despre acid nu cred ca este acid azotic. Din cate stiam eu ala dizolva si otelu, deci nu cred ca se pune pe fata...
Nu era acid, e vorba de azot lichid. Practic, acea arsura era de la temperatura foarte scazuta a azotului lichid, nu de la o reactie chimica. Acest tratament se foloseste uneori pentru acnee. Astfel, nu cred ca e vorba neaparat de malpraxis cat este vorba de lipsa de profesionalism. Consulta un alt dermatolog, eventual chiar si unul din alt oras.
Sa faci cum a zis Ineys, du-te la politie asa ceva nu se face si trebuia sa pleci de acolo daca ai vazut ca nu e in regula.
Mario1996 întreabă: