Atat timp cat un ciudat nu sia bagat unealta in gaura nu are nimic si nici nu e o boala
Nu,nu am avut relatii intime niciodata. Si sunt sigura ca nu are legatura viata sexuala cu aspectul zonei intime. Nu putem fi toti la fel, asta e clar.Si nici nu suntem toti perfecti, referitor la aspectul fizic. Eu doar am intrebat sa fiu sigura ca nu este ceva rau. Mersi oricum pentru raspuns.
"Nu exista doua la fel" cineva a spus-o odata . Nu ai de ce sa te ingrijorezi, este totul asa cum ar trebui sa fie.
Ei,ah! Toate.s la fel...
Minciuni!
Buna. Initial am crezut ca este o intrebare pusa la misto, insa am vazut raspunsurile anterioare si am decis sa-ti raspund serios. Nu ai nici-o problema si sper ca iubitul tau sa aprecieze cum trebuie faptul ca ai un organ sexual putin mai special (poate fi un plus de excitatie - ai incredere in tine).
Eu iti re comand sa mergi totusi la un ginecolog pentru ca numai el te poate ajuta in acest caz.Nu ar trebui sa-ti fie rusine pentru ca el este platit sa faca aceste consultari.Din cate stiu eu, e normal ca labiile mari sa fie iesite in afara, iar acea zona in care te gadili se numeste clitoris (este organul destinat placerii sexuale). Mergi totusi la un medic nu trebuie sa-ti fie rusine. Sper sa ramanem prietene. Funda?
porcarumadalina întreabă:
nutzbreaker întreabă: