anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o intrebare importanta pentru mine. Eu imi cumpar si mananc doar mere acrisoare dar acum am cumparat niste mere cam dulci negasind deloc mere acrisoare si de regula prefer sa nu mananc deloc mere decat sa le mananc dulci dar cand sa le mananc reiese ca sunt extrem de dulci, mi-am spus ca o sa-mi pun lamaie in ele dar chiar si asa sunt tot dulci si eu am intoleranta la dulce si nu m-am simtit bine dupa ingerarea lor. Ce modalitati ati putea sa-mi sugerati ca sa le pot consuma dar in sensul ca sa le acresc sub o anumita forma (Exclus varianta gatire cu alte alimente) Le pot fierbe? Astept raspunsuri cat mai serioase. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NIKOLETA111777 a răspuns:

Poti sa le fierbi in putin vin... dupa ce le.ai fiert poti sa arunci vinul si sa mananci merele tongue

succes!
P.S spune.mi si mie cum a iesit tongue

2 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Inlocuieste-le cu kivi pana apar cele acrisoare!

| Azµre a răspuns:

Nu e mai simplu să te duci să-ți cumperi mere acre?