Bună!
În general, fetele "moştenesc" aspectul fizic al mamei ( sau al bunicii din partea mamei )!
Oricum, având în vedere că ai avut şi rude cu sâni mici, este posibil ca şi ai tăi să rămână mai mici - dar nu aş putea să-ţi indic un procent.
Totuşi, sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină...
Toate cele bune.
Nu exista niste calcule exacte, fiindca nu a fost nimeni interesat suficient de problema incat sa faca niste statistici largi. Este probabil sa ai si tu sani mari, dar nu obligatoriu.
Hai sa iti zic eu, am o femeie invarsta pe scara, tipa are pieptul enorm, fisa are vreo 42 de ani are pieptu aproape inexistent.Pe cand nepoata la baba, are un piept de zici ca sparge bolovani cu el. Cand isi da bluza de treling jos, iti sare in fata niste airberguri ))
Dragut, apai daca si bunica si mama si strabunica mea si toata lumea o fost ca baba de pe scara ta, mi-or sari si mie airbagurile
Nu știu să fi citit vreun studiu care să afirme, dar cel mai probabil mărimea pieptului e dată de genetică, din ce am observat eu. Există și excepții, dar probabil ai să ai și tu un piept "bogat". Oricum, mărimea sânilor ține foarte mult și de raportul de grăsime(acum, doamne ferește să te îngrași doar pentru sâni ).
Toate femeile din familia mea au ditamai sănii, iar eu îi am mici
Ereditatea contează, dar depinde şi de felul în care se dezvoltă corpul tău.
Mersi mult tuturor. SherwoodDungeon sau cum te-o fi chemand, nimeni nu te-a rugat sa iti faci cont aici ca sa te porti ca un nesimtit. Du-te si comenteaza-le neuronilor tai ca sunt asa putini, nu-mi comenta mie, ca eu nu formez numarul de urgenta cu notele din carnet.
AlexOPR întreabă: