Urmareste-l pe Valeriu Stroescu pe Youtube. Iti explica ce si cum sa mananci dimineata, pranz si seara. In general manaci linte, mazare, fasole, astea-s leguminoase. Da faci o mare greasala daca te lasi dintr-o data, renunti la ele treptat, azi in loc de 2 felii de carne manaci 1 etc.
Caută un nutriționist care te va ajuta să devii vegetarian sănătos! Apropo, sacrificiu unui animal pentru hrană e un lucru normal. De ce să devii vegetarian la o vârstă atât de fragedă?
Inteleg ca este normal pentru unii, si pentru mine a fost candva. Imi placea carnea cand eram mai mic dar incet incet am inceput sa o dezgust. Din motive etice si medicale(strict pentru sanatatea mea) vreau sa adopt acest stil de viata cat mai repede.
Carnea este esentiala pentru ca proteinele si grasimile animale sunt esentiale pentru hormoni. Este dreptul tau sa faci ce vrei cu corpul tau, dar trebuie sa intelegi consecintele. Oricum, vegetarianism inseamna sa mananci orice mai putin carne.
Deci ai lapte, branza, unt, oua din care iti iei cat de cat un aport bun de vitamine si proteine animale. Dar din nefericire nu ai un profil proteic complet.
Musca la rahat atrage! Vad ca ai venit si tu pentru o bucatica
Nu înțeleg dilema. Nu mai mănânci carne și gata. De ce ai nevoie de asa multe instrucțiuni sa devii vegan?
Stiu ca ti se pare usor sa renunti la carne dar eu am nevoie de ajutor in adaptarea acestui stil alimentar cu stilul meu de viata. Si vezi ca vegan este altceva despre pe vorbesc eu aici. Ma intreb cine te-a pus userul anului?
Da, e ușor sa renunti la carne. Pur și simplu nu mai mănânci carne dacă nu vrei sa mai mănânci carne. PS voi m ați pus userul anului
Poti deveni vegetarian daca mananci legume, lactate si oua in mod variat. Atentie la vitaminele B12 si D, eventual si acid folic, daca nu mananci ce trebuie poti avea carente.
Pai mie asta imi trebuie, ceva echilibrat, nu vreau sa dau iama in toate legumele si tot sa nu am destule vitamine necesare mie.
Fara vitaminele B12 si D te prostesti si o iei razna, ca sa nu vorbim de probleme cu oasele si alte lucruri. Deci ai grija cum suplimentezi.
anonim_4396 întreabă:
LeeChien întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: