Prima menstruatie pe anticonceptionale este foarte scurta si redusa cantitativ. Scrie asta si in prospect. Este perfect normal si esti protejata. Discuta din nou cu ginecologul tau la urmatoarea consultatie, inseamna ca ai ramas cu multe parti neintelese din modul de functionare al contraceptivelor.
Eu stiam ca daca isi tai venele nu isi mai vine ciclu, acuma nu stiu daca medicamentele ce efect au sincer la mine nu vine deloc
Ai facut ceva analize inainte? Daca nu ai facut cand termini blisterul termina de tot cu anticonceptionalele. Am luat yaz 1 an la recomandarea medicului...si am avut o gramada de probleme(+40 kg, deficit de progesteron-a trebuit sa iau suplimentar aproape 1 an, sangerari, uscaciune vaginala, epidoade repetate de candidoza, depresie si stare emotionala instabila). Si nu sunt singura...de fapt acest tip a fost interzis pe undeva prin america daca tin bine minte pentru ca a fost pus in legatura cu moartea mai multor femei(datorita cheagurilor de sange cu care s-au ales).
De ce nu intrebi un ginecolog? de unde sa stim noi? fiecare fata este diferita.