| MadalinaMadalina8909 a întrebat:

Este posibil ca la facultate la admitere se ocupe toate locurile acum in prima sesiune din iulie? Teoretic mai este o sesiune și in septembrie. Am covid si ma simt rau, trebuie sa dau o proba muzicala vineri și nu cred ca pot ajunge sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este posibil, mai ales daca este o facultate buna unde exista concurenta.
vezi si tu ce ramane disponibil in septembrie si daca nu-ti convine, mai amani 1 an si dai la facultatea care o doresti, in vara anului urmator.
Sanatate multa!

| LisaJulie a răspuns:

Depinde unde vrei în ce oraș, dacă este vorba de București sau Cluj este posibil sa se ocupe, dacă e vorba de alt oraș cred ca vei mai găsi locuri

| Enil a răspuns:

Sesiunea din septembrie nu este obligatorie. Se tine numai si numai daca nu s-au ocupat toate locurile acum in iulie. Deci da, e normal ca acum sa se ocupe toate locurile.