| snoopz a întrebat:

Este posibil ca la o fetita de 8ani sa iasa un chist la sub brat din senin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poate fi un chist al unei aponevroze, poate fi o malformatie congenitala care a crescut acum sau alte tumora chistica. Nu mi se pare suficienta parerea acelui medic. Ii propun mamei tale sa interneze copilul intr-o clinica mare de pediatrie, intr-un oras universitar pentru investigatii si pentru stabilirea unui dianostic cert. Nu exista "un chist", sa ii spuna ce fel de chist, care e denumirea exacta a bolii, a tumorii.

9 răspunsuri:
| asya a răspuns:

Buna! Nu ai dat mai multe detalii...chistul nu inseamna cancer, daca la asta te referi! Eu si mama mea faceam un fel de alergie la un deodorant si ne aparea ca un fel de umflatura la subrat! Mai cunosc fete carora li se intampla asta de la transpiratie! Oricum cel mai bine e sa mergi cu fetita la un doctor! Iti va spune exact ce are...

| gratzy56 a răspuns:

Draga mea, daca fetita este a ta, sau daca fetita esti TU, trebuie URGENT sa va prezentati la un medic de specialitate. S-ar putea sa fie ceva simplu, ce va fi tratat si va trece, dar ar putea sa fie... ceva mai grav, care va necesita un tratament si mai multa atentie din partea tuturor si care se va rezolva repede in timp. Dar fara analize si diagnostic specializat s-ar putea sa mai dureze rezolvarea problemei.MULTA SANATATE!

| snoopz explică:

Fetita este sora mea, iar mama a fost acum 2 zile la un medic(i-a facut radiografie la toate organele ) a spus ca nu este nimic grav (va disparea in timp), dar mama mai vrea si alte pareri

| snoopz explică:

Ecografie*

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Se mai intampla, dar daca nu dispare si incepe sa se mareasca e bine de facut unele investigatii.

| snoopz explică:

A fost la o clinica privata de pediatrie. nu a fost dusa la medicul de familie sau alti doctori care nu au legatura cu asta

| dima_5000 a răspuns:

In lumea de azi totul este posibil.
aerul, alimentatia, etc.
mergeti la un medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am unu... mi-a aparut ca m-am facut la subrat cu aparat(epilator) mai intai mi s-a facut buba si dupa aceea ceva sub piele mama a zis ca e punct de grasime este cat un bob de mazare nu e ingrijorator stai lin.winking

| snoopz explică:

Sora-mea nu mai are acel chist de 1 an, a fost ceva legat de "giardia"
Important este ca s-a rezolvat problema.
Toate cele bune!