Pai nu iti trece atat timp cat revine! pana ajungi la medic fa spalaturi cu infuzie(ceai) de galbenele!
Am mai raspuns odata la aceasta intrebare :
De fapt infectia vaginala care o ai tu nu se vindeca nicidecum, ci doar i se mai atenueaza manifestarile datorita igienei perfecte! trebuie un consult ginceologic si bineinteles tratament, antibiotic probabil!
Si eu patesc asa. Din pacate se vindeca greu si cred ca aproape fiecare fata/femeie are probleme de genul asta.Respecta igiena cu strictete si vei vedea ca nu mai ai probleme. Daca problemele se agraveaza, mergi la medic
Cred ca pentru linistea ta ar fi mai bine sa mergi la un ginecolog. Nimeni de aici nu iti poate da un raspuns mai bun decat cel al unui medic.
Eu am pus aceasta intrebare acum 2zile si am primit raspunsuri dar vad ca cineva a copiat-o si a postat-o sub anonimat. Cine esti ce urmaresti? Nu ai ce face? Va rog sa nu mai raspunde-ti la aceasta intrebare caci cineva se joaca cu intrebari puse de altii
Si mie si prietenei mele cele mai bune ni s-a intamplat la fel. Am fost amandoua la ginecolog si ne-a dat un tratament pentru macarimi si usturimi, si intr-o saptamana ne-a trecut, si nu am mai avut dupa aceea problema asta. Cel mai bine e sa consulti un medic! Iar infectia se poate face din diferite motive, actul sexual in sine, prezervativele, raceala sau chiar sapunul pe care-l folosesti, chiloti care te deranjeaza si te irita.
E recurenta, probabil Candida. E foarte greu sa scapi de ea definitiv dar ar fi bine sa te duci totusi la ginecolog!
Eu iti recomand ovule Pimafucin si spalaturi cu Tantum Rosa.
dobrin1019 întreabă: