anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil ca penisul să se microseze semnificativ la o persoană care n-are nici 20 de ani?
Și dacă da, din ce cauze?

Eu am observat că penisul meu a scăzut în lungime și în grosime semnificativ. Si nu știu dacă chiar se poate întâmpla asta sau dacă doar mi se pare, însă cred cu tărie că nu doar mi se pare.
Menționez că am și fimoză.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ti se pare.Dar daca ai stu si eu ce afectiune, ce spui tu, nu cunosc despre cehstia aia mare lucru. Poti cauta pe net si gasesti raspunsuri.
In gosime scade doara asa cum sa zic pentru ca nu il folosesti laughing sau pentru ca nu ai libidou normal, ca urmare sta mai desumflat.
Am citit undeva ca absenta activitatii sexuala lung timp poate scadea scula cu 1-2 cm, dar asta in f multi ani.
Acun de o fi adevarat sau nu, aia stiu, asta daca o fi monitorizat pe careva sa le masoare scuelele laughing.

In mod normal nu are cum la 20 de ani sa scanda nimic, nu scade nici la 50.
De multe ori oamenii dupa trecerea anilor gandesc altfel, vad lucrurile altfel, apoi stau se gandesc si zic cam asa: acu 10 ani ce scula aveam laughing avea pe dracu, tot aia era.Sau zic vai pe vremea cand eram eu copil ce viata mai era laughing alta chestie cum sa-i zicem nereala.
Cand erai copil vedeai lucrurile cu ochii de copil, cu mintea de copil, cand cresti vezi altceva.
Am experimentat singur, dar nu cu scule laughing am trait multi ani linga un rau, apoi ma mutai in alte locuri, acolo era la fel un rau.Ma uitai si ziceam in gandul meu:pai asta e rau,apoi cu voce tare ziceam altora de pe acolo:ba sa vedeti ce rau era la mama acasa laughing asta e mic copil. Dupa alti ani am ajuns acolo unde traisem multi ani si cand vad raul ala ziceai cai canalizare comparativ cu asta unde erama cu laughing
Deci dupa cum observi nu stiu dar cu fiecare an ce trece vedem lucrurile altfel,mai bine spus le percepem altfel.

Tu sa stii ca ti-a intrat scula la apa,ar fi trebuie sa o masori inainte,dar nu-i tarziu nici acum, masoara grosimea, lungimea, dar cand este in erectie, apoi la anul masori iar, ori cand ti se mai pare ca iar sa micosorat.
Asa vei sti sigur cum sta treaba. Spor la masurat daca mai ai ce laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ți se pare.

| Frank51 a răspuns:

Ești prea focusat pe penis, celelalte organe nu s-au micșorat? Mă refer la mâini, picioare, creier...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ți se pare ție. Sau ai realitatea distorsionata, o boala mintală severa. Fimoza poate influenta creșterea penisului, dar asta cât timp se dezvolta penisul, odată ce s-a terminat procesul definitiv de dezvoltare ( 16 - 17 ani) nu mai are cum practic sa se micșoreze. Poate de la frig ți se pare ca e mai mica, când e cald atunci circula sangele și poți avea o erectie deplina. La frig și eu îmi vad penisul mai mic.

Consuma alimente sănătoase, fructe, legume, și au grija sa fie mereu cald, sa nu stai într-un mediu racoros.

Fumatul de exemplu poate micșora penisul cu 1 cm, dar nu e 100% dovedit de vreo baza științifica.