anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil ca vremea sa ma afecteze atat de tare? Ieri m-am simtit foarte rau. M-am trezit foarte obosita, cu durere de cap ciudata, cu vederea incetosata, si am avut toata ziua senzatia ca plutesc. Azi sunt mai bine, dar simt ca nu prea pot sa gandesc limpede, mi-e somn si iar ma ia durerea de cap. Ieri a fost prima zi de ploaie dupa multe saptamani de soare, de aia intreb.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Este posibil sa ai un inceput de raceala. Dormi suficient in primul rand? ai avut ceva probleme in ultimul timp? duci o viata sanatoasa? astea sunt intrebarile pe care trebuie sa ti le pui in primul rand.
Da si vremea afecteaza starile noastre, poate cand ploua ne simtim putin mai tristi sau avem stari de melancolie. Dar doar atat. Si cand este foarte cald si stai mult afara cu capul in soare este normal sa inceapa sa te doara capul si sa te simti obosit si chestii de genul.
Dar vremea sa te afecteze atat de tare incat sa te simti foarte obosita si sa nu vezi bine sau sa ai mereu o stare de oboseala, nu este posibil. Mai ales de la o ploaie laughing
Succes!

| sierra1 a răspuns:

Corect - ieri a fost și la noi senin. Veselie pe toate palierele. Acum plouă. Tristețe mare.

| aXy99 a răspuns:

Poate a fost presiunea atmosferica scazuta, iar tu esti o persoana meteosensibila.

| Donsavas a răspuns:

Toti suntem meteosensibili, mai mult sau mai puțin, doar ca reactionam diferit si nu toti dăm importanța stărilor. Poate ca ai fost tu mai stresata zilele astea si nu te ai odihnit, totul fiind de ordin psihic. Pentru a exclude posibilitățile neplăcute, fa ti regulat niste investigatii!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate ca te afecteaza si vremea, multe persoane sunt meteo- sensibile.

| PersonajFictiv a răspuns:

E posibil, dar depinde.
Gandeste-te daca in trecut ai avut probleme de genul, de fapt daca in general iti influenteaza starea vremea si in ce masura.
Depinde si cum ai adormit, ce stare ai avut, daca erai nervoasa sau suparata, etc conteaza si asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa mentionez ca o prietena de-a mea e in aceeasi stare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti sigurã ca te hidratezi corespunzãtor?
Eu beau apã mineralizatã gasesti la magazine apã cu minerale chiar si vitamine, sau apa Tusnad sau Vãlcele, ce are mult magneziu care te relaxeazã, nu mai ai dureri de cap si obosealã.
Bine si alimentatia, nivelul de fitness ar trebui sa fie bun, depinde de foarte multi factori.