anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil sa ai fimoza la 12 ani? Și dacă da cum pot rezolva? (fără operații/consultare medicala)
Doresc seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cu cea mai mare seriozitate si sinceriatte iti spun ca, fimoza se rezolva chirurgical, de catre un medic urolog sau chirurg.
Stiu ca ti-e frica de medici, dar daca fimoza nu este rezolvata imediat, vei ajunge in imposibilitatea sa faci pipi, apar complicatii si ajungi intr-un final la spital, tot la cutit.
In plus, vei creste mare si vei avea un cuculet de baietel, pentru ca, cucul ala care nu se decaloteaza complet, este impiedicat sa creasca!

Daca ai acorda toata seriozitatea problemei pe care o ai, ai ajunge urgent la medic, pentru ca fuga de medici, nu-ti rezolva problema, ci ti-o agraveaza!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,e posibil sa ai fimoza la 12 ani. Si fimoza nu se poate trata fara operatie. Nu e mare scofala, dar nici cu fimoza nu poti sta netratata. Vorbeste cu parintii, apoi mergi la consult pentru ca nici de consult nu scapi. Nu fac misto de tine. Iti zic pentru binele tau.

| DaniTDCI a răspuns:

Incearca din cand in cand sa mai "decalotezi" pielea de pe cap-ul penisului, cumva ea se va mai largi cate putin de tot

| RobertMoon a răspuns:

Nu e neapărat operația obligatorie, eu când eram mic am fost la doctor și mi-a dat cu o crema acolo și atâta tot, deci nu te speria, o să îți dea cu o cremă un doctor și în 5minute ai scăpat.

| darrio2007 a răspuns:

Alt obsedat de fimoza. Stii, macar, cum se manifestă?