| AdrianSoimu a întrebat:

Este posibil sa ai negi în gat? Sub amigdalite și în colturile limbii unde începe? Și pe obraji în interior? Par sa aibă cam între 1 și 4 mm, ala de 3-4 mm este pur și simplu atârnat, și sunt în ambele părți ale limbii, mi-au apărut cam acum 2 ani, Menționez că acum 5 ani am avut amigdalita cronica și amigdalele au rămas cu niște gauri în ele, m-am gândit ca poate fi din cauza asta, de la gauri, pentru ca uneori rămâne mâncare acolo dar nu cred,
Am fost și la spitale diferite la (OTORINOLARINGOLOG) de câteva ori, ba chiar și la dentist sa vad dacă descopăr ceva, la OTORINOLARINGOLOG mi s-a spus ca nu am nimic de câteva ori, dar eu nu prea îmi vine sa ii cred pe medici, și menționez ca nu locuiesc în românia de câțiva ani, poate ca aici medicii vor sa facă bani și sa merg la ei de 10 ori dar nu știu ce sa zic, pare ca nu vor sa știe când merg la consulte,
Am făcut recent analize de sânge și este totul normal, tot între limitele care trebuie sa fie, nu exista nici o alterare nimic, știe cineva ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Buna

Clar ca ceva bai este. Unde ai fost la medici? In Romania sau in strainatate unde esti?
Poate sa fie o boala sexuala, negii astia daca ai avut contacte cu alte persoane pana acum, chiar daca ai facut-o protejat, prin saliva, pe gura, se poate lua repede.
Dar nu e neaparat sa ai o boala transmisa.
Eu citesc acum cartea unui medic roman, tanar dar cu experienta si umblat prin lume si ar merita sa ii scrii eventual pe Facebook. Se numeste Dr. Vasi Radulescu
Daca nu, nu stiu alte recomandari...Doar sa cauti pe net, pe Youtube, medici care sa vorbeasca despre problema aceasta sau despre probleme asemanatoare si sa ii contactezi dandu-le toate informatiile si eventual poze cu interiorul gurii, ca sa vada negii.

Iti doresc sa fi bine, sa fi sanatos!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. Nu sunt negi.

| ReddY25 a răspuns:

Nu am mai auzit de asta