| Girly97 a întrebat:

Este posibil să am un lipom de grăsime sub pleoapa stângă sub formă de puncte albe și un mic coș fără alte simptome în afara faptului că simt că am ceva sub pleoapă când clipesc sau închid ochii. Urmează o perioadă aglomerată pentru mine și chiar nu este cel mai optim moment pentru o eventuală intervenție chirurgicală. Dacă ar fi cazul de operație urgentă chiar și pentru o zonă atât de mică cât de grea ar fi operația și recuperarea? Am examene în următoarea perioadă și nu pot fi amânate. Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi urgent și te operează. Lasă naibii examenul pentru carnetul de șofer că și așa nu îl iei. Iar dacă îl iei riști să devii spaima șoselelor. Și uite așa un coșuleț și un lipom vor salva vieți nevinovate pe șoselele țării.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu ar fi ceva complicat, mai ales așa de mic.Deocamdată așteaptă să vezi dacă se mărește, poate să nu fie nimic grav și va trece între timp.