Da, este posibil ca intoleranta sa apara la orice varsta, dar se poate vindeca, daca detoxifici corpul si apoi ii dai doar mancare sanatoasa si multe, foarte multe probiotice.
Salut,
Povestea e mai complicata. Poti avea intoleranta la lapte de vaca, care poate sa apara teoretic oricandpe parcursul vietii, in special dupa varsta de 6 ani. Aia nu prea se rezolva si este bine sa o ai, laptele altei specii nu ar trebui consumat.
In ceea ce descrii tu, pare sa fie o problema curenta si nu intoleranta.
Da, e de 1 an si jumatate. a inceput cu gaze excesive, dupa corpul a inceput sa emane un miros de fecale, de atunci am reusit sa mai reduc gazele dar cel mai important nu pot scapa de miros. ma gandesc sa nu am intoleranta la anumite alimente si astfel intestinele sa fie pline cu toxine de aici si acel miros sau sa am candida si de aici acel miros. cert este ca medicina nu recunoaste acest miros si te trimite la psiholog sau psihiatru in ciuda faptului ca eu m-am saturat de reactiile publicului, tusit, mana la nas, batut apropouri. fac dus in fiecare dimineata si am incercat o multime de produse dar pe mine apa si sapunul nu ma ajuta deloc, miros chiar si dupa dus.
ai tu vreo idee?
Daca nu poti sa faci analize alopate, care ar fi si cele mai indicate de altfel, te-as sfatui sa cauti un homeopat bun si daca si acolo da gres, ar trebui sa mergi la un cabinet care foloseste vega test expert.
Totusi din cauza intolerantei imi pot aparea eczeme? (am observat ca astea imi apar in special cand mananc mai mult zahar, sau consum alcool, ele ma mananca si ma si stric la stomac.)
Aceste alimente (la care ai intoleranta) trebuie evitate o perioadă de 2 până la 6 luni, (depinde de gradul intoleranţei) pentru a permite sistemului digestiv să se vindece şi să se desensibilizeze. Aceste alimente pot fi reintroduse unul câte unul după 2, 3 sau 6 luni şi pot fi consumate din când în când, dar nu mai mult de o dată la 4 zile, pentru a scădea riscurile de a reapărea intoleranţa la vreunul dintre ele.
Intoleranta la alimente poti face la orice varsta.
Sper ca te-am ajutat.