| bibissy a întrebat:

Este posibil sa ca urmare dupa ce am luat Postinor acum 3-4 luni sa imi cada parul din cauza asta? imi cade cam de o luna jumate:*:*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Nu cred ca are legatura. Parul cade din multe alte motive: stres, variatii temp...

| andytza a răspuns:

Pastilele de a2a zi nu au nicio legatura.In toamna este normal sa-ti cada parul.Ar trebui sa-ti indrepti un pic varfurile, care dupa toata vara sunt despicate.Nu exista nici un motiv sa te ingrijorezi.happy

| 20pamy a răspuns:

Sunt alte motive pentru care iti cade parul. Postinor contine hormoni. Incearca sa-ti revizuiesti alimentatia, produsele folosite pentru par si eventual daca iti cade foarte mult, poti incerca niste Vitamine pentru par de la Nature Bounty (60 capsule-35lei, administrare 1capsula/zi). Eu sunt deja la al doilea flacon si sunt eficiente. Bafta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Desi ar fi trebuit sa apara mai repede daca era de la postinor, e foarte posibil. Furtuna hormonala declansata de acesta poate sa duca la caderea accentuata a parului. Mergi la ginecologul care ti-a prescris postinor si poate iti va da ceva care sa mai contracareze efectele adverse si niste analize pentru stabilirea exacta a cauzei.

| rozalia25 a răspuns:

Pot fi si dereglari hormonale. Cel mai bine a se vedea un medic, si a se urma un stil de viata sanatos!