| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Este posibil sa fac herpes din senin fara sa ma fi infectat? Stiu ca suna stupid dar, am facut herpes la nas in urma unei raceli, dar ce e ciudat e ca nu am intrat in contact cu persoane care au herpes de foarte multi ani si nici nu am mai avut pana acum asa ca nu stiu cum m-am infectat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Daca ai facut herpes, inseamna ca ai in organism virusul si nu mai poti scapa de el.Herpesul apare din cauze diferite:maini murdare, stari de stres, efort fizic exagerat, alimentatie necorespunzatoare(carne grasa, salam)expunere la soare exagerata.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ce-ai facut tu NU e herpes; e o simpla iritatie care apare cand esti racit si iti sufli foarte des nasul.
Ai facut-o din cauza asprimii batistelor. Pune pe rana aceea putina crema de fata, seara, inainte de culcare si, in 2-3 zile dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Asa cum spune si @ardnaxur1961, nu este niciun herpes draga mea, este doar o mica iritatie de la raceala cum tot iti suflii nasul, de-asta.
Pui niste ulei de masline sau o crema hidratanta si va trece.
Te pup!

| BlueViP a răspuns:

Te-ai gandit ca e doar o simpla iritatie de la servetele? Asa patesc eu mereu si fosta mea diriginta mi-a spus Rodolf.

| Ciobotaru_Lucian_1990 a răspuns:

Herpesul este o infectie aparuta din diverse motive. Stai calm/a nu este ceva grav va trece de la sine. Poate aparea din senin si disparea la fel de usor.

| Catalin_Boboescu_1993 a răspuns:

Herpesul este un virus ce se poate lua de la o persoana infectata dar si in urma unor raceli, in acest moment nu exista posibilitatea vindecarii lui de catre medici, herpesul poate tin perioade lungi afectandute psihic