| AlexT a întrebat:

Este posibil sa scap de astigmatism miopic? Adica, am un ochi miop si unul care "sufera" de astigmatism. Din cate am inteles exista tratament laser pentru fiecare dintre probleme, dar pentru o persoana care are ambele probleme se poate trata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sylvie a răspuns:

Da poti sa te operezi, dar e problema de varsta (nu ai spus cati ani ai). Medicul iti poate spune cand ochiul va fi pregatit de o operatie; de obicei acesta ajunge la maturitate in jur de 20 de ani.
Este important sa nu ai miopie progrsiva, pentru ca, din nou, ochiul nu poate fi operat decat cand aceasta stagneaza la o anumita valoare.
Sper ca ti-am putut fi de folos.Pana atunci poarta ochelarii!

2 răspunsuri:
| madalina97_7913 a răspuns:

Pei cred ca se poate. orice e posibil in ziua de azi rolling on the floorlaughinghappy