| alejinxique a întrebat:

Este posibila schimbarea in mod natural a culorii ochilor? I-am avut caprui inchis si au devenit verzi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal. ochii mei isi schimba culoarea foarte des...mai ales iarna...cand stau in casa la caldura culoarea ochilor este un maro foarte foarte deschis, iar cand ies afara in frig mi se schimba in verde si pe margine un albastru inchis.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| pepe a răspuns:

Şi eu am avut până acum câţiva ani ochii căprui iar acum sunt verzi.

| lays a răspuns:

Si iubitului meu i se schimba culoarea ochilor. iarna caprui, vara verzibig grin

| Yang a răspuns:

Toti copiii se nasc cu ochisorii gri-albastrui pentru ca nu au inca pigmentul format. Spre varsta de sase luni culoarea ochilor incepe sa se schimbe si abia dupa aceasta varsta se observa culoarea definitiva a irisului si nu exista modalitate de a-ti schimba culoarea ochilor decat daca porti lentile de contact colorate

| cornel a răspuns:

Da estehappy
si mie si prietenei mele ii se schimba culoarehappy

| rebb a răspuns:

Pai culoarea ochilor unor persoane se schimba in functie de vreme. Cel putin ai mamei mele asa sunt, doar ca nu e diferenta de culori atat de mare ca a ta.

| wormy a răspuns:

Da, nu e nimic anormal, depinde de starea ta sau de anotimp(Mi se intampla si mietongue)

| CarlaElena a răspuns:

Sigur!winking Si cu parintii mei s-a intamplat exact la fel! Voi urma si eulaughing

| alexa15_9959 a răspuns:

Sunt persoane carora li se schimba culoarea ochilor in functie de anotimp, iar primavara-vara culoarea ochilor este mai deschisa. Daca asta consideri ca este schimbarea in mod natural a culorii ochilor, da, este posibil.