Este sanatos a incalzim mancarea la cuptorul cu microunde si aragazul este pentru a fierbe mancarea sau coace sau unele aragaze au chiar un suport pentru pui la rotisor nu cred ca iti faci pui la rotisor in cupatorul cu microunde
Nu prea este sanatos sa incalzesti mancarea la cuptorul cu microunde, deoarece sunt foarte multe radiatii, iar acestea nu sunt periculoase. E drept ca este mult mai usor sa incalzesti mancarea la cuptorul cu microunde, dar este si periculos.
Aragazul este pentru incalzit mancarea, gatit, copt etc., lucruri pe care nu poti sa le faci la cuptorul cu microunde. De exemplu:supele, ciorbele, nu ai cum sa le gatesti la cuptorul cu mocrounde.
Nu stiu cat de sanator este dar la microunde este mai usor de incalzit...aragazul este pentru gatit
Pe aragaz gatesti(frigi, prajesti, fierbi)
In cuptorul cu microunde doar incalzesti(fierbi)
Nu este nociv sa folosesti cuptorul cu microunde.(apropo... fumezi?)
Eu consider ca nu este ceva periculos sa incalzim mancarea la microunde. Aragazul il avem pentru ca la cuptorul cu microunde nu poti fierbe mancarea dar daca te referi la faptul ca poti incalzi mai usor mancarea la microune iti zic ce am observat eu: mancarea incalzita la microunde se raceste mai repede sa stii.
Nu e bine sa bagi mancarea la cuptorul de microunde.adica ii ia toate vitaminele sau ce mai are mancarea.mai bine faci la aragaz.
Da de ce sa nu fie.Aragazul este mai bun decat cuptorul de microunde deoare pe aragaz facem mancare, pe ee alt parete la cuptor doar incalzim mancarea.
Sofia07 întreabă: