Nu e nimic urgent prietene, nu te grabi.
Da, exista sansa sa mori daca nu pe loc sigur mai repede decat in mod normal si intr-un mod nefericit.
Te poti si ineca cu fumul.
Dar ca fumator care ma chinui de cativa ani sa scap de adictie lasa-ma sa-ti dau un sfat si nu-l ignora: nu pune tigara aia in gura. Stiu, o sa zici ca e doar o tigara, doar un fum, dar asa incepe, crede-ma.
La inceput nici macar n-o sa-ti placa dar tot o s-o faci, o sa continui pentru ca o sa crezi ca n-ai nicio problema si poti sa te lasi oricand.
Nu e asa de simplu, deci fa-ti un mare serviciu si nu fuma tigara aia.
Nu stiu ce varsta ai dar mai bine bea o bere, e mai putin nociv, mult mai putin.
Stai departe de tigari. Foarte nocive. Daca-ar fi un lucru pe care noi fumatorii il uram la tigari, este faptul ca ne-am apucat. Daca-ar fi un lucru sa spunem celor care nu fumeaza, este sa nu se apuce niciodata.
Pe bune, nu te apuca de fumat, iti freci sanatatea si banii pur si simplu degeaba. Te omori usor cu mana ta.
* Cand tragi pentru prima data fumul in plamani, nu sa pufai sa-l tragi numai in gura, da probabil o sa tusesti. Nu exista sa tragi bine, tragi mult sau putin, dar plamanilor n-or sa le placa fumul si vor exista efecte adverse: tusa, ameteala, etc
Nu e nici un risc, totul e perfect, doar o mica, mica rugaminte am, poti sa ma pui in testament? am nevoie de niste bani zilele astea asa ca sunt sigur ca o sa te mostenesc curand
Salut! Nu te îndemn sa te apuci de fumat pentru ca in timp o sa apăra diferite probleme. In schimb nu am auzit vreodată ca cineva sa moara incercat cu fumul de Țigara. Ținând cont ca fumul de tigara este doar un "gaz" precum aerul, nu are cum. Probabil dacă o sa tragi din Țigara pentru prima data te vei îneca din cauza ca plămânii tai nu o sa accepte un al aer asa imbaxit cu gudron și alte minunății. Numai bine!
dobrin1019 întreabă: