| JMSDH a întrebat:

Este sapunul de casa bun pentru par?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| meduzza a răspuns:

Dahappy eu cand eram mica m-a spalau bunici mei numai cu sapun de casa si aveam un par superb. Dureaza ceva pana te acomodezi cu el ca miroase dubios si se clateste greu dar dupa o saptamana deja o sa vezi cum iti arata parulhappy

10 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu e bun

| Vasybulan a răspuns:

Chiar mai bun decat cel din comert. Parerea mea. Nu de alta dar cu sapunul de casa am scapat de matreata. Si sincer am incercat la sampoane si sapunuri de m-am plictisit.

| Marian619 a răspuns:

Nu e bine sa te speli cu sapun pe cap

| vali1985 a răspuns:

Este cel mai bun sapun si cel mai natural.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sapunul de casa are soda caustica!
Nu are cum sa faca bine la par si la scalp!
In plus, sapunul de casa ajuta la : caderea parului, dezvoltarea matretii si daca iti doresti un scalp iritat este solutia perfecta.
Nu ti-l recomand absolut deloc.
Sunt atatea sampoane, cauta pana vei gasi unul potrivit pentru parul tau.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| RubikSD a răspuns:

"

Dacă proprietăţile de curăţare ale săpunului sunt recunoscute şi de către unii specialişti, aceştia nu recomandă ca produsul să fie folosit pentru spălarea părului. Cu atât mai mult folosirea leşiei rămase din confecţionarea săpunului, care este mult prea puternică pentru scalp. Specialiştii spun că folosirea săpunului de casă pentru spălatul pe cap duce la uscarea excesivă a pielii capului şi, implicit, la producerea mătreţei. Alţii nu recomandă folosirea săpunul de casă pentru copii, care sunt mult mai sensibili la aceste produse."
Sursa: http://www.google.ro/......http?/url

That's all folks!

| YnnaInn a răspuns:

Da! Sapunul de casa este foarte bun pentru par! Mama mea se spala cu sapun de casa si avea un par superb! Doar ca nu orice sapun.Trebuie sa mergi la farmacie si sa ceri sapun de casa natural pentru par.Nu sapun de casa pentru rufe laughing)

| YnnaInn a răspuns:

Da! Sapunul de casa este foarte bun pentru par! Mama mea se spala cu sapun de casa si avea un par superb! Doar ca nu orice sapun.Trebuie sa mergi la farmacie si sa ceri sapun de casa natural de par.Nu sapun de rufelaughing)

| Brunetastefy71 a răspuns:

Nu laughing), face parul`, ca drodul, nu`i sugestiv, sa faci asa ceva straight face

Întrebări similare