| MJo a întrebat:

Este sindromul FTT o relitate? Si daca este, in ce masura ne poate influenta? Eu il vad ca pe o amenintare. Si incurabil.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| m1dn1gh7 a răspuns:

Bună seara! Sindromul FTT? Hei, pentru ce atâtea îngrijorări? Nu te gândi la așa ceva, gândirea negativă atrage de la sine lucruri rele! Trăiește în prezent și nu îți proiecta lucruri în viitor, îți faci rău chiar singur/ă! Nu trăi nici în trecut, învață din greșeli și mergi mai departe, singurul moment în care exiști cu adevărat e prezentul, nu-l pierde cu lucruri nesemnificative. Dacă dorești putem vorbi mai mult despre asta, am anxietate și în scurt timp m-am documentat destul de mult în ceea ce privește această temă, tocmai din frica inutilă care mă domina în totalitate. Întărește-ți credința în Dumnezeu și vor apărea schimbări în gândirea și viața ta.
Multă pace! ^-^

Întrebări similare