Nu ai ce boala sexuala sa iei decat daca faci sex anal/normal neprotejat sau daca TIPA are RAIE sau ceva bube urate, atunci e o sansa sa iei si tu. In rest, n-ai nevoie decat de prezervativ, cred ca raia o vezi si tu daca o are.
Nimic nu e 100% sigur. Poti sa mori in somn sau mergand pe strada. Acum nu zic daca ai centura la masina poti sa intri in zid dar ideea e ca nu exista sigurnata 100% nici cu prezervativ
Negii genitali se pot lua doar prin atingere, nici nu trebuie sa faci ceva ca se ia si daca folosesti acelasi prosop, deci, nimic nu este 100% garantat
Ce alte zone ai trebui protejate, in afara de cele sexuale, pentru prevenirea bolilor sexuale? O tradeaza insusi numele. Boala sexuala. Organ sexual. Prezervativul
M-am gandit la coapse, fund, gura, palme, testicule, intelegi?
Nu ai ce boala sexuala sa iei decat daca faci sex anal/normal neprotejat sau daca TIPA are RAIE sau ceva bube urate, atunci e o sansa sa iei si tu. In rest, n-ai nevoie decat de prezervativ, cred ca raia o vezi si tu daca o are.
Ce alte zone ai trebui protejate, in afara de cele sexuale, pentru prevenirea bolilor sexuale? O tradeaza insusi numele. Boala sexuala. Organ sexual. Prezervativul
Ar fi o idee prezervativu.
dar ce-a mai tare idee este sa eviti sa faci sex cu drogate curve etc.
anonim_4396 întreabă: