| Toth_Darius_1991 a întrebat:

Este vorba de Flesh-uri(Plugs). Mi-am bagat in ambele urechi si am ajuns la marimea de 10mm la una dintre ele. de cand era mica gaura, am observat ca se dezvolta ceva micut si alb, credeam ca e acel lichid alb ce curge cand ti se mareste gaura, dar de fapt nu. Azi am observat ca e ca si un por, adica e alb rosiatic si e ca un con foarte micut. rog seriozitate, ce pot face? sa il sparg? daca ati trecut prin asta si ma puteti ajuta raman recunoscator, funda. straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AdycuThebest a răspuns:

Mai bine ai cere sfatul unui medic...winking

| Toth_Darius_1991 explică:

Am fost la spital si mi s-a spus ca nu sunt chirurgi disponibili doar peste 2 saptamani, in rest, medicul de garda mi-a zis scris un unguent si nu mi-a spus nimic precis, mi l-am cumparat, o sa ma dau cu el sa vad daca are efect. Inca astept un raspuns