In partea dreapta, iar la efort durerea se lasa pe picior si iti limiteaza miscarile.Nu ai pofta de mancare si ai chiar simptome de voma.Dar un medic internist iti spune sigur ce ai!
Deci, daca ai greturi, ameteli + dureri inseamna ca ar trebui sa mergi la doctor. Eu cand mancam ceva, vomitam tot inapoi. Nu te speria, este chiar o operatie FfFfFf usoara. Atata ca o sa slabesti cu vreo 20kg. Sa stii ca nu imi amintesc cat de tare m-a durut apendicele, dar nu stiu cum a doua zi m-am trezit in spital. Sper ca te-am ajutat si nu te speria, apendicele este CEA mai nefolositoare parte a corpului omenesc.
Pai azi m-am apucat de niste exercitii(pentru abdomen)si a inceput sa ma doara
Daca te doare nu mai astepta nici o clipa, du-te la operatie.Fii fara grija, operatia la apendicita e foarte usoara.Te doare in partea dreapta?
Buna! Pe mine m-a durut in partea dreapta, jos sub burta, langa zona intima.La inceput nu mi-am dat seama ce am, m-am dus si la doctor si nu se vedea absolut nimic pe ecografie, nici nu m-a durut foarte rau.Dar, dupa vreo 2-3 saptamani situatia mi s-a agravat si atat de tare o inceput sa ma doara, incat tot aplecata mergeam.Am fost a doua oara la doctor si abia atunci s-o vazut la ecografie ca am apedincita si trebuie sa fiu operata de urgenta.
Asa si pe mine. Daca te doare in zona unde am specificat, mai mult ca sigur s-ar putea sa ai apendicita.Nu strica sa te duci la doctor sa iti faci niste analize, macar aflii daca ai sau nu. Poate tu o sa ai noroc si o sa ti vada la timp daca ai apendicita, du-te inainte ca starea sa ti se agraveze.In privinta operatiei nu trebuie sa te sperii, nu este o operatie complicata.La inceput o sa fie mai greu, dar iti revii dupa cateva zile.Atata numa o sa fie destul de naspa, pentru ca trebuie sa tii un regim de o luna(eu cel putin atata am tinut).O sa slabesti cateva kilograme si nu o sa ai voie sa mananci decat chestii fierte din pacate.Iti doresc multa sanatate!
Incarca sa-ti duci piciorul drept acolo unde te doare, iar daca te doare si mai tare este apendicele
Iti recomand sa la zici parintilor sa te duca la doctor
eu am mai avut dureri de care zici tu dar nu am ajuns pe sala de operatie in schimb pe o colega de-a mea a inceput s-o doara deodata si a ajuns direct in sala de operatie, dar nu-ti face griji operatie este f.usoara
Apendicita : pai este in partea dreapta, si deci acolo te doare, cand e te doarte foarte foarte tare dar la operatie, este una foarte usoara. Nu o sa simti absolut nimic!
Cat de jos? ca nu stiu daca ma doar apendicele sau rinichiul, dar cred ca apendicele.
Sub burta, in partea dreapta
M-am operat acum 8 ani de apendicita.Tin minte ca ma durea foarte tare in partea dreapta, iar durerea se lasa in jos, pe picior. Ma rog, am ajuns la camera de garda si m-au trimis de urgenta sa ma operez.
Da eu am fost operat pentru apendicita, m-a durut foarte tare in jurul buricului, mi-a fost greata la mine sa descoperit prin analize... sper ca te-am ajutat
Eu am fost operata de apendicita. A fost acum ceva timp, dar inca tin minte simptomele. Ma durea in partea dreapta si imi amorteau ambele picioare. ma mai durea capul si aveam stari de voma..Nu puteam sa mananc decat iaurt. Asta a durat vreo 3 zile, dupa care m-am dus la urgente si m-a bagat de urgenta in operatie . Daca te doare doar in partea dreapta sau stanga, e posibil sa ai infectie la ovare. Sau ceva de genul. Sper ca te-am ajutat. :*
Deci pe mine ma durea foarte tare in partea dreapta jos si am mers la medic ...in aceeasi zi mi-a zis ca am apendic si peste cateva ore m-a operat! deci iti sugerez sa mergi la medic la un control! nu se stie niciodata :*
andra7664 întreabă: