| SoNyA_1570 a întrebat:

Este vreo problema daca ai 15 ani si nu tia venit ciclul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Nu este o problema deoarece ciclul menstrual apare pentru prima oare intre varsta de 9 si 19 ani. Daca te apropi de varsta de 19 inseamna ca e o mare problema dar daca ai 15 ani nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare. Daca vrei sa iti vina trebuie sa te duci la medic/farmacist si sa ceri ceva si de asemenea iti poti face un control medical sa nu ai chisturi sau altceva. Succes!

7 răspunsuri:
| dydy1 a răspuns:

Nu.stai linistita. devine o problema cand treci de 16-17 ani.
Daca inca nu ti-a venit nu e motiv de ingrijorare, depinde de femeie acest lucru:p.

| Ana a răspuns:

Nu este nici o problema.

| Casandra a răspuns:

Daca ajungi la 16 ani si nu tzio venit ciclu e problema...momentan nu-i nimic.

| Yumitsu a răspuns:

Nu. Organismele sunt diferite, si la fiecare fata incepe diferit, la diferite varste. Pana pe la vreo 17 cred ca o sa-ti vina)

| Wihaela a răspuns:

Nu! bunicii mele i-a venit la 16 ani laughing

| sweetcandy93 a răspuns:

In mod normal daca ai 16 ani si nu ti-a venit trebuie sa consulti un medic, totusi eu cred ca trebuie sa mergi sa te asiguri ca nu e nici o problema, vezi ce spune medicul, nu iti face griji deoarece difera de la o persoana la alta.
fundita? :d

| fankygirl a răspuns:

Nu cred. depinde de cat de dezvoltata esti. sper sa te ajute...

Întrebări similare