| PcvXd a întrebat:

Este vreo problema daca am 12 ani si i'au ciocolata de slabit?thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Pai nu exista ciocolata de slabit, asta-i clar laughing Ca daca ar exista, toata lumea ar fi slaba (la asta te-ai gandit?)

| PcvXd explică (pentru IMC90):

Du; te la farmacie si intreaba, si mai vorbim happy

| IMC90 a răspuns (pentru PcvXd):

Produsul o exista (nu zic nu) dar asta nu inseamna ca este si eficient laughing

| PcvXd explică (pentru IMC90):

Pai eu nu mai am pofta de mancare de 2 zile

| Heythere a răspuns:

Aaa. daa. logic. Alea sunt porcarii. Daca vrei sa slabesti, fa-o prin alte metode. Nu te infometa sau alte chestii, nu lua pastile de " slabit " ca te ajuta pe moment si dupa te faci de 3 ori cat erai. eu stiu incearca sa tii o dieta. Dar nu prea drastica. Ai 12 ani! Bafta happy

| strengaritzza a răspuns:

La varsta ta vrei sa slabesti? Ai multe Kilograme peste media normala? happy La 12 depinde si ce structura ai si ce inaltime ai ai.

Daca vrei sa slabesti fa-o usor, daca iei masuri prea drastice, nemancat si chestii de genul acesta poti sa iti strici stomacul. Si nu e bine. Am auzit un nutritionist la tv, si a zis ca poti sa mananci tot ceea ce vrei in cantitanti moderate. Adica sa nu ma mananci pana nu mai poti sa respiri.

Ciocoloata amanruie este foarte buna. Este recomandata si la cei care vor sa slabeasca. E si foarte buna la gust.

| vampire16 a răspuns:

Da este o problema ca ai 12 ani si nu trebuie sa slabestica esti mica de varsta ta.