Pai nu exista ciocolata de slabit, asta-i clar Ca daca ar exista, toata lumea ar fi slaba (la asta te-ai gandit?)
Aaa. daa. logic. Alea sunt porcarii. Daca vrei sa slabesti, fa-o prin alte metode. Nu te infometa sau alte chestii, nu lua pastile de " slabit " ca te ajuta pe moment si dupa te faci de 3 ori cat erai. eu stiu incearca sa tii o dieta. Dar nu prea drastica. Ai 12 ani! Bafta
La varsta ta vrei sa slabesti? Ai multe Kilograme peste media normala? La 12 depinde si ce structura ai si ce inaltime ai ai.
Daca vrei sa slabesti fa-o usor, daca iei masuri prea drastice, nemancat si chestii de genul acesta poti sa iti strici stomacul. Si nu e bine. Am auzit un nutritionist la tv, si a zis ca poti sa mananci tot ceea ce vrei in cantitanti moderate. Adica sa nu ma mananci pana nu mai poti sa respiri.
Ciocoloata amanruie este foarte buna. Este recomandata si la cei care vor sa slabeasca. E si foarte buna la gust.
Da este o problema ca ai 12 ani si nu trebuie sa slabestica esti mica de varsta ta.
PcvXd întreabă: