anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este vreo problema dacă am mai înghițit din când în când firecele de par de pisica? Ce se poate întâmpla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| EdwardMdk a răspuns:

Nu este nici-o problema daca sunt doar cateva, dar daca mai tot inghiti poti sa mori sau risti sa fii operat/a!

| Roxana19928 a răspuns:

Se elimina pe calea naturala de eliminare a lucrurilor ingerate. laughing Dar incearca sa nu mai ighiti par. totusi nu este bine, poate avea bacterii de toate felurile si nu stii niciodata ce poti patii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu patesti nimic, eu am avut pisici in casa timp de 15 ani, de toate, birmaneze, albastru de rusia, albe negre, pestrite, nu se intampla nimic, da, am auzit si eu ca cica se lipeste de stomac si alte aberatii de genul, hai sa fim seriosi, bei un pahar de apa si se dezlipeste inapoi, sunt cateva fire din cand in cand, pisica, care isi vomita ghemotoacele de blana linsa si inghitita ce sa mai spuna saraca? stai chill :*