| mali18geo a întrebat:

Este vreo problema daca ma spal pe dinti cu bicarbonat alimentar 1 pe zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ranonim a răspuns:

Iti albeste dintii si e foarte okay pentru ca sporeste sanatatea gingiilor. Pentru mai mult efect adauga sare de bucataria (din aia mare). Dupa 2-3 zile nu mai simti gustul aiurea. E testat de mine. Pentru albirea dintilor 2 saptamani sunt de ajuns pentru un rezultat vizibil.

9 răspunsuri:
| Niklauss a răspuns:

Nu din contra e indicat pentru ca iti albeste dintii. Funda?

| MissAvocado a răspuns:

Nu, nu este happy Si eu fac la fel si nu are nimic.

| Alexia777 a răspuns:

Nu este nici o problema pentru ca bicarbonatul doar albește dinți.

| MØMÿ a răspuns:

Da, e o problema. O sa ti gaureasca dintii si vei face carii, eu asa am auzit. happy

| adishorMS a răspuns:

Nu din contra e indicat
mai demult bunicu imi povestea ca se ungea pe gingi cu cenusa amestecata cu nu stiu ce cand facea in cuptor ca spunea ca era ca o guma si mesteca acel ceva a trecut in lumea celor drepti la 83 ani cu toti dintii in gura

| Foarfeca a răspuns:

Si eu fac asta. S-ar putea distruge smaltul dintilor. Iti recomand sa te speli la vreo 2-3 zile.

Apropo, daca ai 5 min te rog sa dai like+subscribe la canal.
http://www.youtube.com/watch?v=b5xreIfdbgo

| helenka a răspuns:

Nu!

| mali18geo explică:

Foarfeca.te unde ai matereal?
VA MULTUMESC PT.RASPUNSURI