| LoOvE a întrebat:

Este vreo problema, se poate intampla ceva daca am luat pastila anticonceptionala cu 3 ore INAINTE de cand trebuia?

* Am tratament pentru chisturi si am zis sa schimb ora mai devreme ca sa nu mai am greturi dimineata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este nici o problemă că ai schimbat ora şi o iei mai devreme; dar, ar fi fost de preferat ca să faci această schimbare începând cu folia următoare ( NU în timpul administrării tabletelor din această folie )!

Oricum, greţurile respective NU au legătură cu ora de administrare a pilulei!
Ele reprezintă, cel mai probabil, o reacţie adversă la AC sad
Majoritatea AC pot avea, printre reacţiile adverse, şi diverse simptome "digestive"...

IMPORTANT este să NU vomitezi timp de 3-4 ore după administrarea tabletei deoarece, în acea situaţie, aceasta NU s-a dizolvat/resorbit complet în organism şi este ca şi cum NU ai fi luat acea pilulă.

Toate cele bune.

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Problema, nu dar poti ramane insarcinata... big grin