| George387r7 a întrebat:

Eu acum strang bani sa imi fac primul tatuaj, ideea e ca tot mi-au aparut articole pe net ca tatuajele pot cauza cancer si acum am un pic de frica in mine sa il fac. Vreau sa stiu daca e adevarat sau nu.As dori sa raspunde doar cei care au tatuaje sau tatuatori.Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Depinde, dai ai boli de piele nu îți recomand sub nicio forma sa îți faci tatuaj!

| George387r7 explică (pentru LisaJulie):

Nu am nici o boala, sunt perfect sanatos.Doar ca am citit acel articol si m-am speriat

| 1onur a răspuns:

Eu am un tatuaj și este permanent pe viață l-am făcut la un salon cu termin și dată fixă și nu regret că l-am făcut niciodată. Mă uit la el în fie-care zi și în fie-care noaptea și mereu și acum.

Nu este Adevărat nu faci nici un cancer.

| 1onur a răspuns:

Trebuie săi cumperi tratament n-ai voie să pui apa pe el 2 săptămâni de zile deloc doar tratamteul lui ce-ți vor da sale cumperi pentru tatuaj să nu se irită zona aceai

| George387r7 explică (pentru 1onur):

Ma gandesc ca o sa imi spuna tatuatorul cum sa il ingrijesc, mai ales ca e primul meu tatuaj

| 1onur a răspuns (pentru George387r7):

Și la mine tot primul Este și a fost fratele meu

| 1onur a răspuns (pentru George387r7):

Mai o să-mi fac unul frate da nu acum

| KovacsB a răspuns:

Fa-ti un tatuaj cu o carte de gramatica pentru invatamantul primar.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Orice dă cancer. Fă tatuajul liniştit, dar unge-l după aia cu cremă şi nu îl lăsa să îl vadă soarele.

| Allan2005 a răspuns (pentru StudentLaMedicina):

Ce vorbești mă? Ai terminat școala la Văcărești? Acele de le folosesc ei de cele mai multe ori nici dezinfectate nu sunt să nu mai vorbim de bolile pe care le poți lua asta e ca și cum ai spune du-te la...că nu pățești nimic și înafara de asta tu nu știi ce rău o duc oamenii care suferă de cancer așa că nu mai da sfaturi "marele doctor" ne-am dat cu toții seama unde ai absolvit asta daca ai absolvitlaughing)

| aizen0567 a răspuns (pentru Allan2005):

Acele sunt de unică folosință...

| aizen0567 a răspuns:

Nu faci cancer acele sunt de unică folosință,iar atâta timp cât nu ai ceva boli de piele nu o să ai nicio problemă,idee e să nu uiți să l îngrijești iar personal îți recomand să l faci după vară, vara e perioada cea mai grea de îngrijit a unui tatuaj, acum pot interveni și alți factori cum ar fi intoleranta ta la cerneala, cât de repede te vindeci etc, este un tatuaj de mărime mare sau unul de mărime mică?