Să ştii că da! Odată i-am luat câinelui meu ceva chestii cu gust de lapte, atâta tot că aveau formă de rahat, da aveau gust foarte bun, dulce))
Hai mai, du-te de aici! vrei sa te credem? mai lasa-ne cu mistourile tale!
Dacă nu mă crezi încearcă. Îți recomand Whiskas.
Ha ha ha, nu mersi! la cat de oribil put nu as putea nici macar sa le miros, dar sa le mai si mananc!
Ba nu, mie îmi place cum miros.
Da? Doamne! Daca voi ziceti ...atunci nu pot decat sa va doresc pofta buna!
Am zis că îmi place cum miroase mancarea de pisici, nu gustul. Apăi tu dacâ te-ai pierde prin sălbăticiune nu ştiu ce ai face)
probabil ca as manca buruieni!
Nu pot sa cred :O Cine ti-a zis asemenea prostie? Mancarea de pisici ingrasa. Doooh! Daca vrei sa slabesti reprofileaza-te pe soareci. Garantat silueta dah vedeta!
Sincer e foarte sanatoasa
Pentru pisici.Stapaneste-te)...Poate o sa ai o problema. si-ti creste par pe tot corpul.
Din moment ce e "mancare pentru pisici" e logic ca nu e chiar buna pentru om... da' fiecare cu placerile lui
Buai.e mancare de pisici. sunt intestine si chestii tocate .bleach...incearca sa te stapanesti.app ai parul lucios.ca asta fac parul sa fie shiney
Eu am auzit ca e destul de sanatoasa. Depinde la cat timp incepi sa miauni...
Eu zic sa incepi sa te axezi pe mancare de oameni. Mancarea de pisici contien anumite substante care ajuta dentitiei pisicilor, stomacului lor protectie impotriva imbolnavirilor acestora si cel mai probabil nu acopera necesitatile organismului tau, daca vrei s aslabesti axeaza-te pe legume si fructe
Cred ca esti mai prost ca mine
daca nu stii despre ce e vorba nu te baga in discutii aiurea