| Kazimir a întrebat:

Eu ador să mănânc mâncare de pisici. Am auzit că ajută la slabit. E chiar așa de sănătoasă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LoL a răspuns:

Offf Doamne cum poti manca asa scarbosenie? mancarea pentru caini e mai bunawinkingsmug

| wforweirdo a răspuns (pentru LoL):

Să ştii că da! Odată i-am luat câinelui meu ceva chestii cu gust de lapte, atâta tot că aveau formă de rahat, da aveau gust foarte bun, dulcelaughing))

20 răspunsuri:
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Hai mai, du-te de aici! vrei sa te credem? mai lasa-ne cu mistourile tale!

| Kazimir explică (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Dacă nu mă crezi încearcă. Îți recomand Whiskas.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru Kazimir):

Ha ha ha, nu mersi! la cat de oribil put nu as putea nici macar sa le miros, dar sa le mai si mananc!

| wforweirdo a răspuns (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Ba nu, mie îmi place cum miros.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru wforweirdo):

Da? Doamne! Daca voi ziceti ...atunci nu pot decat sa va doresc pofta buna!

| wforweirdo a răspuns (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Am zis că îmi place cum miroase mancarea de pisici, nu gustul. Apăi tu dacâ te-ai pierde prin sălbăticiune nu ştiu ce ai facelaughing)

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru wforweirdo):

laughing probabil ca as manca buruieni!laughing

| Băscuţă a răspuns:

E sanatoasa...

...pentru pisici

| AnotherCatWoman a răspuns:

Nu pot sa cred :O Cine ti-a zis asemenea prostie? Mancarea de pisici ingrasa. Doooh! Daca vrei sa slabesti reprofileaza-te pe soareci. Garantat silueta dah vedeta!winking

| RatuscaCeaUrata a răspuns:

Sincer e foarte sanatoasa

Pentru pisicitongue.Stapaneste-telaughing)...Poate o sa ai o problema. si-ti creste par pe tot corpulhappy.

| Fishhh a răspuns:

Din moment ce e "mancare pentru pisici" e logic ca nu e chiar buna pentru om... da' fiecare cu placerile lui

| Fartie a răspuns:

Buai.e mancare de pisici. sunt intestine si chestii tocate .bleach...incearca sa te stapanesti.app ai parul lucios.ca asta fac parul sa fie shiney laughing

| KatnissEverdeen a răspuns (pentru Fartie):

Ce buna a fost gluma cu shiney laughing

| Kazimir explică (pentru Fartie):

Shiny*

| Fartie a răspuns (pentru Kazimir):

Sorry tongue

| LostINshiT a răspuns:

Eu am auzit ca e destul de sanatoasa. Depinde la cat timp incepi sa miauni...

| pearsonman a răspuns:

Eu zic sa incepi sa te axezi pe mancare de oameni. Mancarea de pisici contien anumite substante care ajuta dentitiei pisicilor, stomacului lor protectie impotriva imbolnavirilor acestora si cel mai probabil nu acopera necesitatile organismului tau, daca vrei s aslabesti axeaza-te pe legume si fructe

| feefy a răspuns:

Cred ca esti mai prost ca minewinking
daca nu stii despre ce e vorba nu te baga in discutii aiureawinking

| adellll a răspuns:

Esti nebun