| pocoldenisa a întrebat:

Eu am 13 ani si sunt slaba si as vrea sa ma ingrasi toate fetele isi bat joc de mine ca sunt slaba si chiar as dori sa ma ingras va rog dati-mi niste idei pentru a ma ingrasa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FlorynFlOo a răspuns:

Pai faci o combinatie simpla. Mananci ceva gras ex : untura sau slanina si dupa aceea mananci dulcuri. Organismul prefera glucoza si grasimea o va depozita de o parte. Si inca ceva mananca multi pufuleti ei ajuta sa te ingrasi. A da si foloseste mult ulei de gatit : de floarea soarelui de masline o sa te ajute.

4 răspunsuri:
| DorothyAnn a răspuns:

De ce sa te ingrasi? Si eu la 13 ani eram un bat, dar am pus pe mine 3 kg. Acum ma chinui sa le da jos, nu pentru ca se vad, ci pentru ca nu vreau sa mai pun si apoi sa regret. Iubeste-ti corpul asa cum e, cei care comenteaza sunt doar niste invidosi.

| AnotherOne02 a răspuns:

Sunt geloase pe tine si vor sa devii obeza ca si ele.Ramai asa cum esti.

| Serban_Andra_1999 a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa iti pese ce zic altii! dar daca vrei neaparat ai putea sa iei niste vitamine ( cel mai bine intreaba medicul)