Tu ai pus problema gresit deoarece cea mai mare problema o reprezinta mancarea pe care o cumperi. De ce crezi ca in ziua de azi cea mai frecventa boala e cancerul. Tot ce cumperi e plin de toxine nici mancarea pe care o faci acasa nu mai este sanatoasa, toate ingredientele sunt prelucrate industrial intr-un mediu toxic. Insa cea mai buna mancare e totusi cea facuta in casa nu contine chiar asa multe toxine ca si cea cumparata. Acuma ca pui problema ca te afecteaza mai mult zaharul sau glutenul, nu prea poti sa le compari asa pur si simplu caci ele te afecteaza doar in cazul in care abuzezi de ele. Adica mananci foarte multe prajituri, dulciuri si tot ce-ai consumat nu arzi prin sport sau prin efort intelectual fiindaca, creierul este un foarte mare consumator de zahar. In sensul asta esti afectat, prin abuzul de aceste substante.
Zaharul este o otrava mai mare daca este consumat exagerat sau peste masura ingrasa si provoaca diabet, obezitate morbita ducand la moarte!
Lumea consuma gluten de mii de ani pentru ca se afla in cereale in special in grau. In ziua de astazi auzi de gluten tot mai des pentru ca orice cumperi de la magazin contine gluten, iar corpul nostru nu este facut sa reziste la o asemenea cantitate. Tot ce este in exces este otrava. Zaharul este moartea alba si cea mai nenorocita descoferire facuta vreodata. Incearca sa stai cat mai departe de zahar.