| Talent5511 a întrebat:

Eu am cifoza. Imi cam scade din increderea de sine foarte mult, unde m-as putea opera si cat ar costa? Peste 18 ani, numai are ce sa imbunatateasca, nici corsete si nici exercitii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

De cifoza nu te operezi decat in stadii grave sau complicatii si costa multe mii de euro, iar sansele sunt foarte mari sa ramai paralizata, de aceea nu se recomanda operatia pe coloana, ci exercitiul fizic si obligatia de a invata sa stai drept, tot timpul.

Cifoza mai este numita si boala omului lenes, care ii este prea lene sa stea drept si atunci se cocoseaza din comoditate.

| Talent5511 explică (pentru Violleta2022):

Buna, de unde stii ca e riscant? pe mine nu ma ajuta exercitiile, arata oribil.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Talent5511):

Toate operatiile pe coloana au risc de paralizie, ca se lucreaza pe coloana care sustine tot trupul si are sistem nervos care poate fii intrerupt.
Dar cunsoc multe cazuri de cifoza care s-au corectat cu VOINTA facand gimnastica.

5 răspunsuri:
| Utilizatornew25 a răspuns:

Kinetoterapia este un real succes!

| Talent5511 explică (pentru Utilizatornew25):

Buna si multumesc pentru raspuns, dar nu ajuta, la mine nu e ceva postural.

| Oprearoxana030303 a răspuns:

Kinetoterapie,sigur te va ajuta.