| Kiki20098 a întrebat:

Eu am gastrită iar medicul mi-a dat medicamente. :omeprazole (capsule),almagel (lichid), fromilid (comprimate) si acum întrebarea mea este când trebuie sa le beau inainte de masa sau dupa si de câte ori sa le beau pe zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Kiki20098 explică:

De ce vorbești fără rost? Are vreo legătura întrebarea mea cu răspunsul tau? M-a iriți nu mai Răspunde la întrebările mele aiurea, te voi raporta de fiecare data daca vorbești la întâmplare

| anamariarot a răspuns (pentru Kiki20098):

Pffff, nu-ți ziceam ție, Amalia. Ți-a răspuns cineva că nu are rost să iei tratamentul, că poți să mori, dar fiindu-i șters răspunsul, se înțelege greșit.

| Kiki20098 explică (pentru anamariarot):

Bine,acum am inteles

| Felekan_Ramona_1978 a răspuns:

Omeprazol, cu alimente sau pe stomacul gol, e un gastroprotector. doza uzuală la inceput este 20 mg (o capsula) o dată pe zi, timp de 2 săptămâni. Almagel cate 1-2 lingurite la 1 si 3 ore dupa mese, Fromilid (atentie, e un antibiotic, ideal este sa intrebi medicul fiindca administrarea e diferentiata) doza obişnuită este de un comprimat filmat cu eliberare prelungită Fromilid (500 mg claritromicină) la intervale de 24 ore.

| Sorinx a răspuns:

Amalia dar doctoru cand ti=a dat medicamente ti-a spus:
-Ia si tu niste medicamente! normal el trebuia sa iti spuna cum se le iei, s-au farmacista de unde au fost cumparate.

| Kiki20098 explică (pentru Sorinx):

Stiu,mi-a spus insa am uitat, iar medicul mi-a scris pe foaia de retete cand trebuie sa le iau dar nu inteleg nimic ce a scris