| Rio4cwalk a întrebat:

Eu am o greutate adecvata varstei mele, dar totusi am picioarele groase de la genunchi in jos ce as putea face de a,, le subtia" big grin
Fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AngelSpeed a răspuns:

Incearca sa tii dieta mananca multe cereale fructe si legume aleagra cel putin un km pe zi sau mai mult dar la inceput nu te solicita prea tarewinking lasa`ti organismul sa se obisnuiasca ia-l usor big grin

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Adi,
Nu exista metode pentru asa ceva! Conformatia fizica, proportionalitatea partilor trupului sunt expresii (manifestari) ale bagajului genetic cu care fiecare dintre noi ne nastem. Este adevarat, pe piata sunt lansate asa zisele "metode" care se pretind ca fiind eficiente dar, acestea au un scop nedeclarat de catre entitatea ce o lanseaza : vanzarea unui produs sau serviciu!

| AdelinaC a răspuns:

Daca ai o greutate adecvata inseamna ca asa este conformatia corpului tau sau doar ti se pare tie ca le ai groase. Oricum incearca sa ceri parerea unei persoane instruite, de ex un medic care sa iti spuna daca este bine asa cum esti si ce ai putea face.

| AvalohAlyn a răspuns:

Pai ai putea incerca sa faci exercitii la o bicicleta medicinala, statica sau la o bicicleta normala (sa te plimbi cu ea etc.)Exercitiile la bicicleta ajuta foarte mult muschii picioarelor, cu muschii acestia si lucreaza, am citit pe internet multe despre asta.Bicicleta medicinala subtiaza picioarele si ajuta si la mentinerea starii fizice bune.Si o dieta te-ar putea ajuta dar sportul e primul la care trebuie sa te gandesti.Succes

| Trinitygen a răspuns:

Pai, fa-ti o conditie fizica buna, alearga in fiecare zi, si evita sa mananci mancare cu grasime.