| Aoxkajcjw a întrebat:

Eu am o masea stricata si cateva carii cred, nu le vad dar nu am dinti perfecti..eu ma spal 1 data pe zi dimineata. Ce as putea face sa nu imi miroase gura? Sa ma spal mai des? De 2? am si apa de gura. help sper sa nu trebuiasca sa imi scot maseaua, e cea de os :/ app ma spal cu o periuta electrica dar nu mi se pare ca face prea multa diferenta, da stiu ca trebuia sa schimb capetele, am 3 noi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la dentist si repara dintii, ca pui pe fuga toata lumea, cu mirosul unei gurite stricate.
Ai grija ca vei pierde dintii aia curand, daca nu plombezi cariile.
Periuta de dinti nu mai face nici o diferenta in situatia ta, ca mirosul de putrefactie vine de la cariile din gura.

| Aoxkajcjw explică (pentru Violleta2022):

Nu intelege gresit nu e toata gura cariata cu dinti galbeni ..am doar 1 masea cariata si dintii sunt destul de albi bine.o tenta mai mult spre grii dar fac tot posibilu sa am grija de ei chiar daca nu am avut pana acum ..am avut si o carie in fata pe care am fost si am reparat.o

| sonya a răspuns (pentru Aoxkajcjw):

Cu cat te ocupi mai mult de gura ta, cu atat e mai bine. Mergi la un dentist si vezi ce iti spune. Daca el considera ca nu e de la dinti, mergi la gastro. Unele bacterii din stomac mai pot da si un miros neplacut.

Succes

| Aoxkajcjw explică (pentru sonya):

Oare ma costa bani doar sa se uita in gura mea si sa imi zica ce probleme am?

Binteinteles, e o consulatatie.

| Aoxkajcjw explică (pentru sonya):

Si ai putea aproxima cam cat? Eu merg si ii zic ca vr doar un consult in care sa imi zica cum stau cu dintii?

Pana in 200 de lei ar trebui sa fie consultul, depinzand si de orasul din care esti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand trebuie sa iti repari dintii. Mirosul neplacut poate fi de la o infectie si de la carii. Asta e primul pas.

| Aoxkajcjw explică (pentru suntserios):

Ok o sa vad ce zice

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Indicat e sa te speli de cel putin 2 ori pe zi. Si sa mergi la medic.

| Aoxkajcjw explică:

Merg sa vad sa imi zica medicu cate carii am si o sa va zic ca sa imi ziceti ca lui mi.e rusine sa ii zic ce vb cu voi aici