| Joliefemme a întrebat:

Eu am o problema cu glezna stanga! Piciorul mi se duce de foarte multe ori intr-o parte ceea ce imi provoaca dureri foarte mari; nu am stabilitate pe el; ma doare foarte des... Ce poate fi? Am facut anul trecut 2 entorse ceea ce mi-a fragmentat ligamentele. e posibil sa nu se fi vindecat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ralucutza a răspuns:

E in permanenta durerea asta sau doar cand faci efort fizic prelungit? Si eu am cam aceeasi problema; recuperarile pot sa amelioreze problema. Oricum... entorsele lasa urme si dupa vindecare, asta mi s-a spus mie, si adevarul e ca ma mai doare piciorul si dupa 4 ani. sad

| hiphopgirl a răspuns:

Poi atunci poate e si o problema cu osul daca umbli cu piciorul trebuie sa til pui in ghips pentru o perioada sa nu-ti mai fuga succes!