| Hoodooista123 a întrebat:

Eu am paraziti intestinali de multa vreme din pacate desi am incercat sa scap de ei si nu am mai scapat. Prima data cand au aparut am luat doar 1 sirop de la farmacie si nu am scapat de ei, dupa cateva luni am inceput sa simt la cap mici înțepături(inca simt) in fiecare zi... si am presupus ca poate avandu-i de atata timp poate s-au stabilit deja in tot corpul si chiar si pana in creier (pentru ca altceva nu are ce sa fie) si simteam dureri si in zona inimii...inca mai simt dar nu atat de des. Practic ii simteam in zona burtii dar dupa ceva timp in zona stomacului + dureri si in zona asta, deci in afara de mici dureri si foame continua nu mai simt nimic, desi sunt viermi mici simteam rareori de parca as avea ceva mare in zona stomacului/burtii pentru ca simt ca si cum s-ar misca ceva sau poate e balonare, habar nu am, nu sunt medic sa imi dau singura cu parerea dar de fiecare data cand simt asta, mai simt si o foame mare dintr-o data. Astea sunt toate simptomele pe care le simt si ma cam îngrijorează pentru ca ii am de mult timp (de mai bine de 1 an 2) si nu as vrea sa se agraveze situatia si imi e frica ca nu o sa mai scap de ei deloc. Oricum dulciuri nu prea am consumat. Am luat si zentel dar nu a ajutat, se tot observa in scaun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Bună! În doi ani tu nu ai fost la medic? Doar ai încercat cu sirop? Ai putea încerca și ceva remedii naturiste, cum ar fi usturoiul sau semințele de dovleac. Dar trebuie să mergi și la doctor dacă așa fobii ți-ai format. Încearcă să gândești pozitiv și ai încredere în corpul tău care are putere de vindecare. Dar dacă tu continui cu frici de acest gen cam asta atragi.

| Hoodooista123 explică (pentru IsabelaIssa):

Practic am fost la medicul de familie de vreo 2-3 ori dar tot nu am scapat de ei si da trebuie sa gândesc mai pozitiv dar na sunt cam îngrijorată sad

| Violleta2022 a răspuns:

De paraziti intestinali poti scapa numai cu o dieta si rutina serioasa.
Pe cel putin 2 luni de zile NU mananci nimic dulce si nici un fel de branzetui, lapte, inghetata ori sucuri.
Igiena locala, chilotul, wc, prosoaptele, trebuie spalate cu apa fierbinte si calcate cu fierul de calcat, pentru ca pot contine oua de viermi si te reinfectezi.

Un tratament naturist consta in a mesteca si inghitii zilnic 50-100 de seminte CRUDE de DOVLEAC verde.
https://5fructe.ro/site_img/articles/2017/02/seminte-de-dovleac_700x453.jpg

Atentie, doar aceste seminte sunt cele care elimina parazitii intestinali, doar cele verzi si musai sa fie crude, fiind de-s prajite, nu mai contine sucul si propietatile necesare eliminarii parazitilor.
Tratamentul se face 14 zile consecutive, pauza 14 zile si se repeta pentru inca 14 zile.
Sanatate maxima!

| alina2k18 a răspuns:

''poate s-au stabilit deja in tot corpul si chiar si pana in creier ( pentru ca altceva nu are ce sa fie) si simteam dureri si in zona inimii...inca mai simt dar nu atat de des. Practic ii simteam in zona burtii dar dupa ceva timp''
E treaba de psihiatrie asta.
Era un caz pe Facebookwinking ne arata o radiografie si unde era traheea el ne zicea ca uite ala e viermele si merge pana in creier si medicii spun ca nu e vierme si bla bla bla.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Posibil sa ai si Tenia. Cel mai bun tratament naturist este argila. Se ia intern si se face si clisma cu apa de pe argila. Rezultatul il vei vedea observând scaunul. Se face o cura cu argila de 3 ori pe zi timp de 3 săptămâni. După se repeta lunar timp de 10 zile doar dimineața. Clisma se face zilnic minim 10 zile. Se va elimina si Tenia daca cumva o ai. Mai multe explicații găsești in cărți de tratamente naturiste. Eu am mai multe cărți de tratamente naturiste dar cel mai bine explica dr. Jean Valnet in cartea "Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale".

| WhiteLife a răspuns:

N-au cum sa stea in creier sau inima. Dar cum nu ai fost la medic atata timp? Iti dai seama ca oricum acolo ajungi, nu e alta cale. Viermii intestinali sunt de mai multe feluri, nu neaparat multi si mici (nu doar limbrici, poate e o tenie). La limbricii mi se pare ca ouale circula ceva vreme in corp, dar tot in stomac ajung. Clar nu scapi de ei pana nu-i elimini. Daca ai incercat si nu merge, te-ai gandit ca poate fi ceva de la mediu? Poate ca mananci fructe nespalate, sau poate sunt alte cauze si ii iei in continuare. Ai nevoie de un medicament, nu de ceva ce poti incerca. Suna luni la medicul de familie, nu costa nimic, mergi la un control si iti da o reteta. Nu mai lua altele dupa auzite, ca nu ajungi niciunde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă-ți o programare la medicul de familie. Aici în veci nu vei putea fi diagnostichat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

*diagnosticat
Scuze

| PsyhoChild a răspuns:

Du-te la medicul de familie, nu mai sta asa

| Hoodooista123 explică (pentru PsyhoChild):

Am mers de vreo 2-3 ori, am luat si zentel dar nu a mers.