| r4uL a întrebat:

Eu am probleme cu burta (aero-colita ) si de multe ori incep sa plang de durere... ce pot sa fac? Eu mananc activia dar nu prea merge tot timpul... raspunsul ce bun primeste funditabatting eyelashes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ion2015 a răspuns:

Du-te la doctorul gastroenteorolog alexandru oproiu este cel mai bun din tara, il poti gasi la mediclass langa complexul comercial cotroceni, trebuie sa tii un regim de la anumite alimente si sa incerci produse natusriste, sunt foarte bune.mult succes

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Te sfatuiesc sa mananci paine prajita tare, aproape arsa la fiecare masa.Carbunele alimentar absoarbe gazele din intestine.

| OanaG a răspuns:

Buna, degeaba incerci cu tot felul de iaurturi, consulta un medic, iti va prescrie un tratament!

| pepe a răspuns:

Ai încercat ceaiul pentru bebeluşi Babycalm?
Poţi încerca şi cu ceai de urzică.

| oana_8373 a răspuns:

Ai intrebat la farmacie? incerca cu nurofen. mie una imi trece intodeauna.numai bine:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Panie prajta, ceai de menta ne indulcit, bane, pilav

| Gabriela_2162 a răspuns:

Incerca sa tii regim un timp asa am avut si eu si du-te la dr. o sa-ti recomande pastile si o sa iti treaca nu o sa mai ai probleme te asigur. Astept funda laughing